_tuuggcce_ HappyKids ben indirim olunca biraz karıştık aldım. Dalin, siveno, unibaby biraz karışık gidiyoruz ama dalini beğendim. Sadece birkaç zıbından bok lekesini çıkaramadı 😅 onun dışında bebeği bayacak bir kokusu yok
gulsenn38 dalinin sıvı deterjanını kullandım hiç güzel yıkamıyor kusmuk kokusunu geçirmiyor Ayrıca kokusu da kalıcı değil
merveeriss Ben deterjan olarakta şampuan olarak da dalini tercih ettim . Hiç bir sıkıntı yaşamadım lekeler konusunda gayet başarılı tavsiye ederim
Azraada58 HappyKids ben ilk dalin aldım sonra unibaby ikisinide hic begnemedim sıvı olarak sonra dalin toz sabunlusunu aldım cok güzel lekeleride cıkartıyor gayette memnunum bu zamana kadar aldıgım sıvılar boşunaymış
Ozge191204 HappyKids kaka ve kusmuk lekelerini çıkaramıyor ve kokusu yok ayrıca makineye biraz fazla koyunca alttan köpük olarak akıyor
Zehirs dalin granül kullanıyorum, gayet güzel. Kaka lekelerini zaten elimde akıtıp katı sabunla yıkadıktan sonra makineye atıyorum o nedenle o tarz bir sorunla karşılaşmadım. Diğer lekeler içinde yine sabun kullanıyorum sonra makineye atıyorum.
Miraymom_ HappyKids kokusunu hiç sevmiyorum ve bana çok kimyasal içeriği temiz gelmiyor hiç bir ürününü bebeğimde tercih etmiyorum..şampuan ,pişik kremi ,bebek yağı vs mustela kullanıyorum deterjanda amway ve unibaby kullandım
Mommy_4567 HappyKids hamileyken arastırma yapmıştım baya o yüzden mühendisoğlu vs ebe kanllrına baktım dalin üni baby nivea johs baby bunları tavsiye edmıyodu hatta sebamed mustela da oyle ama sebamed ve mustela kullandm sebamed iyi gelmedi bize ama deterjan olrk duru granül baby me green clean bunları kullanıyorum hepsinden memnunum ❤️