DilekGunes 48 kilo ile gebe kaldım 63 kilo ile doğuma girdim 58 kilo ile doğumdan çıktım 48 kiloyum şuan Bebeğim 6 aylık
Kereminannesiii DilekGunes 84 kiloyla doğuma girdim. İlk iki haftada 15 kilo verdim. Hamilelikten 4 öncesinden 5 kilo fazlam vardı. İki gebelik dönemi geçirdim. Şuan fazlalıklarımın hepsini verdim 59-60 arasındayım. Bebeğim 11 aylık.
ebraz DilekGunes 70 le hamile kaldım 86 ile doğuma girdim en son 77 kiloydum 22 gün oldu doğum yapalı şuan kaçım bilmiyorum tartılmaya tırsıyorum diyete başlıycam yakındaa 😂
kasimonbes DilekGunes gidiyor ama doğum kilosu değil bildiğin bekarlık kilosu 😂 gebelikte kilo almadım çünkü kilolu hamile kaldım diyetisyenle ilerledim. Şuan 14 kg eksi kalan 13 kilo hedef 55 ☺️
meva_moms Kereminannesiii bebeğim 4.5 aylık 2. Bebeğim . 63 ile gebe kaldım 76 ile doğuma girdim şuan 68 kiloyum veremedim sezaryen göbeğim halen var 2. Sezaryen Olduğu içinmi bilmiyorum
Kereminannesiii DilekGunes çok hafif bir göbeğim var ama ben çok şişiyorum hamilelikte onun etkisi vardır diye düşünüyorum. Basenlerden biraz kaldı öyle genel bir fazlalığım yok ama. Düğün zamanı aldığım her şeyin içine girebiliyorum.
Usnac1995 DilekGunes yıllardır göremediğim 59 u bile gördürdü bana. Yetmedi gebeyken bile kilo verdirdi bana canım oğlum 😂
umay6868 55 kiloyla hamile kaldım 74 le doğuma girdim şuan 65 kiloyum 36.günüm çok strestliyim eksi kiloma dönmek istiyorum
cimcime1018 umay6868 Boşuna stres yapma istemesen de gidiyo hepsi 🤗 Biz bu kilolari 9 ayda aldık bı anda gitmez tabiki
Bergizar umay6868 aynıymışız stres yapmayın benim bebeğim 7,5 aylık diyet yapıyorum sunan 57 kiloyum veriliyor kilolar bende haftada iki üç kilo birden gidiyor
Emha umay6868 valla kilolarımız aynıymış ben de 26 kilo almıştım hamilelikte şuan 6465 arası geziyorum bebeğim 6 aylık oldu gitmiyor bende çabalamıyorım ama ondan olabilir
Alpannesii1301 DilekGunes 50 ile hamile kaldım doğuma 80 kiloyla girdim şuan 55 kiloyum böyle iyiyim göbeğim eridi o bana yeter oğlum 8 buçuk aylık 🤣
Glrmila DilekGunes 49 ile hamile kaldim 61 ile dogum yaptim 56 kg ile dogumdan ciktim 49 kgyum 20 aylik kizim Ama isteğim 53 55 arasi olmak fakat bu kosturmaya cok zor
cimcime1018 DilekGunes 4 kilom kaldı sadece Allah’ın izniyle yavaş yavaş o da gider kasmiyorum kendimi emziriyorum diyet yapamıyorum
Misracalik DilekGunes 52 kg la hamile kaldım 75 le doguma gittim Kızım nerdeyse 7 aylık 55 kg azkaldı son 3-5 kg
cimcime1018 umay6868 Gidiyo gidiyo 76yla doğuma gittim 4 buçuk aylık bebegim 4 kilo fazlam kaldı diyet de yapmadım yediğimi de kismadim 😂 Ben de soktayim
ozmurzey 57 ile hamile kaldım, hamileliğimin ilk 3 ayında 54 e düştüm, 69 ile doğuma girdim. Kızım 1 aylık şu anda 60 kiloyum