Meryy Kizlar daha once yazmistim. 4 ay oldu sezeryan dogum yapali. Bu ay iki kez adet oldum iki adet arasi sadece iki gun temiz kaldim. Yaklasik 10 gun surdu ilk adetim. Simdikide 5. Gunumdeyim emziriyorum. Kadin doguma gittim alttan muayene etti bi sikinti yokmus cok sukur hormonlarima bakildi kandan oda iy. Cerazette hapini yazdi bunu kullan adetini duzenler dedi gecmezse eger byopsi yapip kilcal damarlarlarda sorun var mi yok mu ona bakariz dedi. Varmi basina gelen. Bu hap duzenlenlermi adetimi
beybiliko Meryy ben doğumdan sonra ilk ayda cerazette ye başladım, 8 ay regl olmadım, 3 aydır sürekli ara kanamalar oluyor, düzen falan oluşmadı
Ed5242 Meryy doğumdan sonra bende bu ilacı kullandım doktorumun tavsiyesi ile. Benimde adetini kesti. 4 ay hiç olmadım doktora gittim bu ilacın adet düzensizliği yapabileceğini bir sorun olmadığını söyledi ilaci bıraktım adet olmaya başladım düzenli olarak
_merva46 Meryy Ayy aynısı başıma geldi bende yasmin kullanıyordum kanamam hiç bi şekilde durmadı, bıraktım hala durmadı.pazartesi doktor kontrolüne gideceğim bakalım ne diyecekler
didemustafalmila Meryy 4 ay önce bende sezeryan oldum. Kırkım çıkar çıkmaz bu ilaçla korunmaya başladım adet düzeniyle pek bilgim yok ama ilaç 28 adet zaten kutusu bitince bir hafta ara verip adet oluyorum iki gün içinde oluyosunuz zaten bırakınca. Adetim biter bitmez tekrar basliyorum ilaca. Hala da duzenli kullanım sağlıyorum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Cerazette yi yeni mi kullanmaya baskadınız öncesinde hap kullanmıyor muydunuz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Bn Doğumdan sonra cerazette kullanmaya başladım. 2haftada bir adet olıyorum
Meryy Daha baslamadim kullanmaya. Adet duzenlesin diye verdi doktor. Sizde kanama yapmis benimkini nasil kesecek ki . Alla alla kafam karist
beybiliko Meryy doktorunuz önerdi ise kullanın tabiki, ama bende düzen olmadı, ilacın prospektüsünde de düzensiz regl ve ara kanama olabileceği yazıyor, belki sizde işe yarar düzenli olursunuz
Meryy Ed5242 demekki ben kullaninca adetimi kesecek. Denemekte fayda var baslayayim ben ozaman. Gunde iki uc sigara iciyodum normalde. Doktor icme dedi siz iciyomusunjz
Ed5242 Meryy hayır sigara kullanmıyorum keser muhtemelen kaç ay adet olmadım hamile kaldım zannedip korktum hatta önceden de doğum kontrol hapı kullanıydum çünkü böyle olmuyordu. Bir kere mi ne adet oldum bu hapı kullanirken onda da lekelenme seklinde oldu kan yok denecek kadar azdı