Veronika Seçkin Özdemir’e benzetiyorum ben biraz daha yakışıklı ve yeşil gözlü hali 😂 çevreden de Birkan Sokullu ya benzetiyorlar ama ben benzetemiyorum ona sanırım saç baş tarz olarak benziyor sadece
1kizannesi__ Visnelivotka Kenan imirzaliogluna benziyor😍 herkes ona benzetir gerçi ben Kenan imirzalioglunun eşime benzediğini dusunurum o ayrı 🤩 😁😁 kaşlar ,burun ve çene yapısı aynı 😍 bir daha aşık oldum şimdi 😍
delirmeceler Visnelivotka ben hiçbir ünlüye benzetemiyorum benzeri yok sanırım 🤣🤣🤣 atayım siz benzetin
Beyninizikullanmakucretsizdir Aslında resimde atılsa daha iyi olurdu bakalım gerçekten benziyorlar mı 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Usnac1995 resimde atılsa daha iyi olurdu bakalım gerçekten benziyorlar mı 🤣 kizzz beni merak ediyordun ya resim paylaştım 🤪
dolcegurbanne Beyninizikullanmakucretsizdir aynen kız herkesin kocası kıvanç tatlıtuğ’a benziyosa bu dışardaki çikin adamlar kimin kocası 😁
Goktugs_Mother Beyninizikullanmakucretsizdir bencede resimde atılsın görelim şu kıvanç tatlıtuğa benzeyenleri 🤣
Dfncgdm2022 Visnelivotka ayy benım kocamıj eşi benzerı olamaz tekmişş😂😂😂😂şaka şaka ben kardeslerim dızısı varya orsa asıye omer kardesler var omere cok benzetıyorum boyu posu cok benzıyor 😂😂benım eşim daha yapılı ama bır tek ona benzetıyorum😂