pembeayakkabilikiz Günaydın hanımlar bebeklerinie keçi boynuzu pekmezi, tahin pekmez veriyor musunuz ne zaman başladınız? 7 aylık olduk verebilir miyim acaba ?
durukusunannesi_ pembeayakkabilikiz merhaba keçiboynuzu ile ilgili yeni bir çalışma varmış erken ergenliğe sebep olduğu ile ilgili ben onu vermiyorum. 10 aylık oldu kızım yeni başladım ben tahine. Karadut özü üzüm pekmezi 6. Ayda diye biliyorum
gly57 pembeayakkabilikiz bizim köyde elma pekmezi yaparlar. bende ondan veriyorum az az sorun yaşamadım.
Esruli pembeayakkabilikiz pekmez 6 tahin 7. Ay diye biliyorum ama pekmezi sabahları değil ara öğünlerde verin karaciğere ağır geliyor
gbkorkmazzzzzz Oğlum 6 aylık ben kahvaltıda ve bazen meyve pürelerinde kullanıyorum henüz bir aksi durumla karşılaşmadım. Çok az tattırmaya başlayabilirsiniz
pembeayakkabilikiz durukusunannesi_ aaa ilk defa duydum bende keçiboynuzu daha çok vermek istedim bir araştırayım onu. Diğer pekmezlerden başlayım o zaman sagolun ☺️
Annegizem pembeayakkabilikiz pekmez alırken soğuk sıkım olmasına dikkat edin diğerleri bebekler için önerilmiyor
Annegizem pembeayakkabilikiz tabi üzerinde ya soğuk sıkım yazıyor yada soğuk press yazıyor yani ısıl işlem görmemiş demek çünkü şeker ısıl işlem gördüğünde kanserojene dönüşebiliyor