Deletedmom26 Kizlar bugun kizima ilk dogdugunda aldigim aptamil mamayi verdim ama daha önceden sadece 2 defa kullanip buzdolabinda saklıyordum. 2 ay oldu açmadım hiç ve bugün önce ben tadına baktım gayet güzeldi bozulma kokma rengi değişme gibi bişey yoktu. Verdim kızıma içti normalde 70-80 ml icer mamayi. Bu kez 120 içti ama daha sonra kustu. Sizce fazlasını mı kusmustur yoksa 4 haftayı geçtiği için mı bilemedim? 🤔🙄
Rabisss Deletedmom26 canım havayla temas ettiği için kullanılmaması söyleniyo. Bozulmuştur o . Tadının değişmemiş olması bozulmadığı anlamına gelmiyo. Ondandır muhtemelen. Kusması fazlalığı atıcak şekilde mi yoksa normalden fazla mı oldu ?
Muhammedikra Deletedmom26 canım fazla mı kustu? Eğer az kustuysa fazlasını kusmuştur eğer fazla kustuysa mamaya alakalı bi sıkıntı vardır
Deletedmom26 Rabisss Muhammedikra kızlar fazlasını kustugunu düşünüyorum çünkü normalden fazla yedi. Onun dışında çok şükür bir anormallik yok. Tekrar daha az yapıp bir kez daha vericem eğer yine kusarsa aticam artık kutuyu.
Fatma123 bende aptamil kullanıyorum sadece gece bikere verdiğim için bitmiyor ve 4 haftayı geciyo veriyorum bişey olmuyo dolapta olduğu için bozulunca kesik kesik oluyo zaten mama. sen bilirsin genede ben vermiştim 😊