Cerenok Bebeğinize günlük ne kadar keçi boynuzu pekmezi veriyorsunuz? Doktor önerisi olan var mı? Bazı yerde okuduğumda fazlasının zararı olduğunu öğrendim.(bebeğim 11 aylık)
Ebruliiiiii Cerenok keçi boynuzu pekmezi erken ergenliğe sebep olduğu için doktorumuz vermeyin dedi onun yerine üzüm yada karadut verebilirsiniz
peanutbutter Cerenok ben pekmez değil genelde ürünlerin özlerini kullanıyorum. Pekmezden daha iyiymiş. Bu ara karadut özü veriyorum. Bir ara keçiboynuzu özü verdim. Yani doktorumuz pekmez i önermiyor.
livanurvealpinannesi61 Cerenok keçi boynuzu özü kullandım ben aktardan alıyordum. Günde 1 çay bardağı kaşığı veriyordum. Bi zararı olsa uzmanlar hemşireler verebilirsiniz demez niye desin
livanurvealpinannesi61 Ebruliiiiii instagram da takip ettiğim uzman çocuk doktoru var güncel anne keçi boynuzu özü erken ergenliğe sebep olmaz diyor bende keçi boynuzu özü kullandım hemşire ve doktor günde 1 çay kaşığı ver demişti bu bilginin doğdu olduğunu düşünmüyorum
esr-svd livanurvealpinannesi61 merhaba, ya benim bebeğim 6 aylık bende pekmez vermek istiyorum ama nasıl ne verecem bilmiyorum herkes bişey diyor. Acaba suan keçiboynuzu vermeye başkasam zararı olur mu?