Ahrzamann_ ilosasell güzel telefonu Evet yani 100 kere düşünmüşsün diye dayandım ben bile senin için de kalabilir Yani bir araştırabilirsiniz
Masmavii ilosasell Yaşanmış örnekler. İphone dayanıklılık konusunda çok iyi. Kamerasıda güzel. Hızlıda. Bence bütçeniz varsa 12 ve üstü modellere bakabilirsiniz.
ilosasell leyla23 redmi 8 pro şuan ki telefonum ve Bi daha redmi istemiyorum bir. Süre sonra kasıyor donuyor kırılıyor
2022anne ilosasell benim 3 yıl oldu alalı suan 17 sürümünü kullanıyorum ama dediğim gibi eğer bütçeniz var ise diğer modellerini de alabilirsiniz gerçekten çok sağlam ve kullanışlı
ArvenMom ilosasell iphone 14 pro max kullanıyorum çok dayanıklı apple bu konu çok iyi şimdi 15 geçicem bakalım
Mavi666 ilosasell iphone. Bin kere düştü hiçbir şey olmadı. Kapı gibi telefon. Bu eskise bi daha ayfon alırım.
UmudumOlsun ilosasell redmi note 12 pro çok güzel bi telefon ama dayanıklılık istiyorsan tabi iPhone hem suya hemde darbelere karşı dayanıklı ama fiyatı da uçuk 😅🤍
Rahimeee ilosasell uzun vadeli düşünürseniz daha fazla kullanırsınız gibi geliyor bana ama fiyatları düşünüldüğünde insana fenalık geliyor🙈🙈
ilosasell Rahimeee kesinlikle öyle mesela 14 15 alabilsem rahat 5 6 yıl kullanılır gibi duruyor iphone sağlam telefon ama fiyatını düşününce tüm hevesim kaçıyor 😂
blackrosee ilosasell canım yorumları okudum ama telefon şans işi bende bir iPhone kullanıcısıyım ama mesela benle birlikte alan arkadaşım hafif masaya çarptı ekran tamamen gitti . Ben düşürdüm birşey olmadı maalesef tamamen şans işi .
Civciv31032023 ilosasell bende iPhone’um kırılsa değiştirmeyi düşünüyorum yükseltmek gibi ama ne bozuluyor ne kırılıyor benim ki 8 plus :)