ilosasell Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum. Telefonda aradığım özellik sağlam ve dayanıklı olması çünkü şuan ki telefonumu kızım ben görmeden yere atıyor 3 defa ekran değişimi yapıldı. Önerisi olan var mı 😊
Nacafa ilosasell iPhone 11 kullanıyorum memnunum. Çok yüksek fiyatlı bir şey aramıyorsanız tercih edebilirsiniz
3yasakadarsifirekran ilosasell 10 yılı geçik ıphone kullanıyorum. Şu an elimde 11 var 64 gb sağlam telefon düşme çarpma asla bir şey olmuyor ama şu an hafızada sıkıntı yaşıyorum alacaksınız 128 gb alın
plajterligi ilosasell 14 pro max aldık geçen ay ama inanılmaz ağır ve kaba o yüzden kullanamadım. 15 plus aldık çok tatlış aşırı hafif ve kibar ama bu kadar fiyatlara çıkmak istemezseniz 11 de gayet ideal olur yıllarca kullanmıştım hala sapa sağlam duruyor evde yedek olarak
ilosasell Nacafa iphone 11 ve 11 pro max güzel gözüküyor ama Bi tanıdığım iphone 12 den altını alma 5G uyumu bile yok dedi kafam karıştı
Nacafa ilosasell güzel ülkemde mevcutta zaten 5G olmadığı için alırken çokta sıkıntı ettiğim bir konu değildi açıkçası
ilosasell 3yasakadarsifirekran bende zamanında iphone 7 kullandım gayet sağlamdı. Şuan aklımda 11 var ama güncellemesi biter mi diye düşünüyorum çünkü artık 7 lere güncelleme gelmiyormuş ben alınca 2 3 yıl sonra öyle olur mu diye düşünüyorum
3yasakadarsifirekran ilosasell Evet gelir bence şu an eşimde X modeli var güncelleme geldi ama kaldırmıyor kasıyor telefon
ilosasell plajterligi evet onlara maalesef durumum müsait değil 11 istiyorum ama ona bile emin değilim o kadar para verilir mi ki diye düşünüyorum kaç gündür 😂
tuanamoms_07 ilosasell telefonumu çok sık düşürüyorum gece 2-3 kere hatta hastanede çalışırken de çok düşerdi hiç bişey olmadı. iPhone den başka telefon kullanmadım sağlam olduğu için şuan 11 kullanıyorum çok memnunum
plajterligi ilosasell diğerlerine kefil olamam sağlamlık konusunda henüz yeni kullanıyorum ama 11 e kefilim kesinlikle değer biz bile hala evde tutuyoruz satmadık çünkü bi daha bulamayız öyle 😂
plajterligi ilosasell ilk çıktığında almıştım geçen aya kadar 11 kullanıyordum valla evde ufak oğlum var kaç sefer yerlere atmıştır hala sapa sağlam
Yusaydef ilosasell androidlerin hepsi dayanksız garantisi bitmeden telefon çöp oluyor yani benim kullandığım kadarıyla iPhone almayı düşünüyorum 15 alıcam ama çevreden linçlenrm diye almıyorum 😂
ilosasell Yusaydef evet androidler gerçektende öyle 🤦 param olsa alırdım walla linç falan umrumda değil 😂
ilosasell Kubraarslaan çok üzülürüm hemde ama dayanıklı diye istiyorum birde şimdi en basit telefon 10 bin zaten o yüzden kararsızım