Ssare Hanımlar iyi akşamlar 11 aylık kızıma 1 yaş mamasi almış eşim bu sefer 4 numara aptamil sakıncası olur mu kullanmamizin? bugunde acayip pişik olmuş mamadan mi acaba ??!? 1 yas olmamiza 1 ay var daha
nilyukselen Ssare Aptamil 4 numaraya 1 ay önceden başlamanızda bir sorun olmaz,pişik durumu da mandalinadan olabilir asitli ya.
ertus26 Ssare mandalinadandir büyük ihtimal bize doktor mandalina portakal kivi yazında çilek verme sakın dedi yüksek c vitamini alerjik riskten ötürü o idrarını yoğun asidik yapmıştır mutlaka ondandır çinko içeriği yüksek krem sür su içir geçmiş olsun
selinaytabak Ssare aptamil e 1 ay erken başlamanız sorun olmaz,rahatlıkla yedirebilirsiniz bende biraz erken başlamıştım.Bebeğinizin pişik durumu asitli olduğu için mandalinadan kaynaklanıyordur.
denizcinar aptamil 4 1 ay erken başlansa sorun olmaz, diş çıkarma döneminde çok pişik oluyor ayrıca mandalinada pişik yapar, asitli çünkü, ben portakal ve mandalina 1 yaşta başladım
nagehanyorulmaz Pişik başka bişeydendir mamadan olmaz olsa ilk zamanlar zaten olurdu. 1 ay erken vermiş olmak o kadar etkilemez
dumansiz Kullanabilirsiniz sorun olmaz ama pişik olayı mandalina portakala falan asitli şeylerden olur