umutunannesiiii Bırakalı 3 ay oldu ama göğsümde ağırlık hissettim sanki acaba dedim sıktım süt geldi var mı başına gelen endişelenmeli miyim
2prensannesi03 umutunannesiiii canım küçük oğlum ilk 3 ay emdi sonrası hep mama içti. Şuan 10 gün sonra 16 aylık olacak hâlâ geliyo sütüm
mobesebesir umutunannesiiii benim 6 ay oldu halen birinden siktigimda geliyor hatta göğsüm ağrıyor diye genel cerrahiye gittim sertlik kitle vs yok ama ultrasonla bakalım dedi halen sut geliyor dediğim için aralığın 29 una randevu verdiler
umutunannesiiii Esleminannessi aslında çok mastit oluyordum hiperlaktasyon da vardı ama yavaş yavaş bıraktım sorun yoktu şuan biraz garip hissediyorum göğsümü
Esleminannessi umutunannesiiii şifa bulursunuz inşaallah. Benimde en korktuğum mevzu emzirmeyi bırakırken mastit olmak 😭😭😭
umutunannesiiii Elif2409 öyle mi yani mastit falan olamadınız mı ağrı falan yaptı mı şimdiye kadar bitti diye düşünüyordum birden sok oldum
Elif2409 umutunannesiiii önceleri oluyordum,yavaş yavas bıraktım bende canım ustelik çok sütm vardı ama yavaş yavaş bırakınca sıkıntı olmadı .
umutunannesiiii 2prensannesi03 ciddi misiniz ben normalde çok mastit oldum o yüzden korktum herhangi sıkıntı yapmıyor sanırım size inşallah bana da yapmaz öyleyse
umutunannesiiii Elif2409 benimde sizin gibiydi yani sonradan gelen bir sorun etmemiş anladığım kadarıyla sevindim öyleyse 🙏
umutunannesiiii mobesebesir benimde sizin gibi birinden geliyor sonucu bana da yazabilir misiniz rica etsem çok iyi olur
mobesebesir umutunannesiiii tabi yazarım ultrasona daha çok var ama. Bide kadın doğuma git hormonlarına baktir dedi gideceğim.
umutunannesiiii mobesebesir tamam canım bende giderim inşallah tabi randevu bulabilirsem bebelerden bize özelde sıra gelmiyor devlet desen randevu yok maalesef
mobesebesir umutunannesiiii ben bulabildim şükür ankarada yaşıyorum 2 tane şehir hastanesine olduğu için randevu sıkıntısı olmuyor
Sariannee umutunannesiiii Benim 6-7 ay geçmişti hala geliyordu çok normal demişti doktor. Vücut kendini anca toparlıyor
Sariannee umutunannesiiii Yani yemek düzeninizle alakalı Vücudunuzla alakalı ,cinsellikle alakalı vs.. Zamanla bitiyor