Kızlar merhaba. Oğluma ağustos ayının başında tuvalet eğitimi verdim. 3-4 günde öğrendi. Şuan 41 aylık. Nisan ayında 4 yaşına girecek. İlk üç gün çok işedi. 3 gün altına kaka yaptı hep. Sorma birden öğrendi. Çişim geldi kakam geldi demeye başladı. Sadece geceleri arada altına kaçırma yaşıyoruz. Gündüzleri hiç altına bir damla çiş kaçırmadı 2 aydır. Aynı şekilde kakasını da kaçırmadı 2 aydır. Dün eşimle konsere gideceğimiz için anneme bıraktım. Normalde anneme de kardeşime de söyler kakam geldi çişim geldi şeklinde. Onlar da yaptırır sorun olmazdı. Ama dün altına kakasını yapmış. Bugün eve geldik. Bugün de evde altına kakasını yaptı. Neden böyle şeyler yaşıyoruz? Kafam çok karışık çok üzgünüm. Şimdi biz başa mı sardık? Ne yapmalıyım? Kafayı yiyeceğim gerçekten. 24 haftalık da hamileyim. Kardeşi olmasını da normal karşılıyor. Hep biliyordu karnımı öpüp kardeş ne zaman gelecek gibi sorular soruyor hatta. Bu durumdan kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama ne oluyor işin içinden çıkamadım. Bugün sinirden ağladım. Başına gelen varsa lütfen cevap yazıp yardımcı olur mu???