Ysmn_YgtAlp_Mtlu Kızlar indirimler bitmeden bebek arabamızı alalım istiyorum. Önereceğiniz hem çift yönlü hem hafif pratik az yer kaplayan kabin tipi veya baston bebek arabası var mı?
Hgztp Ysmn_YgtAlp_Mtlu babyhope lavida Bebek arabası aldık biz çift yönlü çok hafif ben kullanışlı tavsiye ederim bir bakın isterseniz
Tezcannn Ysmn_YgtAlp_Mtlu dikdörtgen seklinde katlaniyor baston gibi uzun durmuyor. YouTube dan videosunu izleyin ben cok memnunum
Hgztp Ysmn_YgtAlp_Mtlu bebeğim daha iki aylık iki Aydın kullanıyoruz ama sürüşü katlanılan az yer kaplaması açısından gayet memnunuz
Ysmn_YgtAlp_Mtlu Tezcannn tekerleri hep sağa sola kayıyor diye yorum yapmışlar ürünün altına, siz de yaşıyor musunuz böyle sıkıntı?
Tezcannn Ysmn_YgtAlp_Mtlu sadece bebek size dogru bakar pozisyonda giderken manevraları icten yani size bakan tekerleklerden yapmaniz gerekycunku 360 derece donen tekerlekler sadece önde . Arabayi size bakar konuma getirdiğinizdd bu 360 derece donenler sizden tarafa geldiği icin oluyor manevra zorluğu
Tezcannn bogurtlen ic hacmi en olarak cook büyük diyemem ama bu tarz travel olmayanlarda genelde asagi yukarı ayni oluyor genişlik