Kızlar merhaba, ay imdat nolur. Oglum 28 aylık olacak 1 hafta sonra. Bu 2 yas sendromu ne zaman bitiyor Allah askına bilen var mı? Ben calısıyorum, esime göre sabah erken gidip aksam gec geliyorum. Oglum babasını benden fazla görüyo yani. Son bikac aydır cocuguma bisiler oldu. Sürekli ya bize ya koltuga kafa atıyo, gelisine bize vuruyo, kac kez burnuma kafa attı, sürekli vuruyo daha az önce saclarımı yoldu kendimi zor kurtardım. Bunlar yaşının gerektirdigi seyler mi yoksa pedagogluk bi durum mu lütfen bi fikir verin ya. İstedigi olmayınca veya istemedigi bisey yapınca ortalıgı ayaga kaldırıyo cıglık kıyamet aglıyo, korkuyorum bigün aile ici siddetten polis gelecek kapıya diye. Cünkü agladıgı sırada ona kendimi duyurmak icin mecburen bagırarak konusuyorum. Yani napcam bilmiyorum resmen caresizim. Ogluma dedesi (babam) bakıyor annem de calıstıgı icin. Babam biraz fazla müdahaleci cogu seye hayır yapma cıkma dökme vs sürekli engelliyo. Esim de tam aksine istedigi her seye okey diyo. Aradaki dengeyi saglayamıyoruz malesef. Sebep bu mu baska bisey mi bilmiyorum. Kafayı yicem. Bu konuda bi fikri olan var mı? Nasıl bu vurma oyuncak atma vs davranıslarından vazgecirebilirim oglumu?