Gamzetrkmn Bebeğim 5 buçuk aylık hiip 1 kullanıyorum ama doymuyor sürekli acıkıyor ne yapmam lazım 1 saat 2 saatte bir aç
Meriskus Gamzetrkmn aynı benim bebe 5 aylık olcak adla doymuyor 2 saatte bir yada 1,5 saatte bir yemek istiyor kaşık mamaya başlsdım gece uzun uyusun diye memnunum :)
onaltihaziran23 Gamzetrkmn ne kadar verdiğin de önemli bende hip kullanıyorum ve bebeğim şuan üç aylık gece hiç uyanmiyor 100ml 4 kaşık verebilirisn dedi üç ssatta bir yediriyorum aksine geceleri hiç uyanmiyor tok tuttuğu için gece fix hep saat 1 de veriyorum uyuyo olsa da sabah 9 a kadar uyuyor
egee_momm Gamzetrkmn bizde aynı durumdayız sürekli içmek istiyor 6 aylık olucaz 2 numara aldım yarın onu içiricem. Birde bu ayda iştahı azalan oldu mu normalde bütün mamayı içerde 50-60 cc içip bırakıyor niye böyle yapıyor anlamadım 🤷🏻♀️
ceylan34 Benim kızımda doymuyor sürekli mama istiyo doktora sorduğumda içinde balık yağı olduğu için çok acikmasi normal dedi ben haftada 2 kutu mama almak zorunda kalıyorum şimdide 1200 TL ye 4 kutu aldım 😐
Miiihra ceylan34 e bebekte daha uygun metro markette uygun oralardan al bence ben öyle yapıyorum 800 gr 490 TL
Meriskus Gamzetrkmn marketlerde arı mama var canım eski üsül onlarla büyüdük sütlü pirincli omu yapıyorum tadıda cok güzel Hero baby markasınıda var hipp markasınında var onlarıda deniyceğim kesinlikle bak tabisye ederim Tok tutar katı oldugu icin
3prenses_annesi 5.ayına doğru Aptamile geçtim doymuyordu çok huysuzdu ve kabızlık yapıyordu Aptamile geçtik kabızlıkta kalmadı açlıkta hipp evet organik ama tok tutmuyor
Mamaaaaa Nurtati Benim aldığım mama da böyle kokuyor ben hepsi böyle sandım kokusu çok kötü ilk defa mama aldım anlamadım da niye öyle
egee_momm Nurtati evet ya çok kötü kokuyor acaba bozulmuş mu diye bi kutu attım başka aldım o da aynı şekilde kokuyordu
Bedis- Mamaaaaa Hipte garip bi koku var hiç güzel bi koku değil biberonda bile kalıyor iyice yıkamak lazım. Bu aldığım mama da öyle bi koku yok bende hepsi öyle sanıyordum ama değilmiş
Mamaaaaa Bedis- Havalandirmadan gitmiyor biberonun kokusu, bide içiyor bebeklerimiz bunu, en iyisi diye aldım ama kötü kokuyor gerçekten