Egemeneslihan Sevgili anneler 1 ay 19 günlüğüz damak emzigi aldim ama emmiyor sizler nasıl verdiniz nasil alistirdiniz acaba
Milanbebek Egemeneslihan benim bakıcım emziği ağzına veriri bastırırmış. Kameradan izleyince anladık. Bizde diyoruz ay ne güzel alıştırdı emziğe.
chemistryy Egemeneslihan olmayınca olmuyor canım bizde 5 aylık olduk ne emzikler aldık ama hiçbirini tutmadı
DuruAselEmr Egemeneslihan Benim kızım 4.5 aylık oldu tam 10 gün önce tutmaya başladı halbuki doğduğundan beri uğraşıyorum ve çeşit çeşit emzik almıştım.
Egemeneslihan Alistirmam gerekiyor en azindan uyurken alsa yoksa sürekli meme istegi oluyor sonrada sürekli kusuyor
Egemeneslihan Sizler nasil yapiyorsunuz 2. Çocuğum ama oğlum böyle değildi kızım oldu ama akşamları çok zorlaniyoruz uyumuyor
bananeabiya Benimki 6 aylık daha yeni tuttu ilk 3 ay denemiştim baya bi türlü almamıştı hatta vazgeçmiştim artık tutmuyor diye 🥲 çocuktan çocuğa değişiyor canım bazısı hiç tutmuyor bazısı hemen tutuyor
Kizbebekannesii bananeabiya bu beni biraz umutlandırdı benimki de tutmuyor 5 aylık ümidi kesmiştim bı tekrar deneyim 😂
beyzzsenturkk_ Egemeneslihan bizde ümidi kesmiştik tam dişleri kaşındığı zaman bi gece vakti babası suya tuttu bi deniyim dedi verme tutmaaazz dememe kalmadan şak şak emmeye başladı o yüzden no panik😂😂🫶🏻
bananeabiya Kizbebekannesii dene canım biz dışardayken denemiştik algıları açık olduğu için daha kolay tutuyor bence istersen öyle dene bi tutar inş ☺️💐
1pekmom_ Egemeneslihan ilk damaklı tuttu daha doğrusu uzun kavgalar sonucu tutturdum 😂 uyku esnasında verdim baya öğürdğ falan kusma derecesine geldi bıkmadan ven verdim o öğürdü ama sonuç olarak ben kazandım 😀 tuttuktan sonra avente geçtim hemen kabul etti onuda aldı sıkıntı olmadı