tatlibiranneo Hep bu konularda çok kararsız kalıyorum kızlar sizce menüm nasıl ve bir ekleme daha yapsam mi ne olabilir sizce Mercimek çorbası Tavuk mangal Pilav Salata Felah köftesi Yoğurtlu patlıcan mezesi başka ne olabilir [içli köfte kuru dolma hariç]
Mlk026 tatlibiranneo bence gayet güzel bi menü yeteli geldi bana ama az dersen bi zeytinyağlı eklenebilir lahana sarması geldi benim aklıma biber dolması da olur
tatlibiranneo Mlk026 aklıma geldi de çok bulgur tarzı oluyi4 hersey diye vazgeçtim belki Felah koftesini çıkarıp lahana sarması ekleyebilirim çok teşekkür ederim
123PrensAnnesi123 tatlibiranneo bence fellah köftesi yerine meze yapabilirsin mangal tavuk varken o yenmeyebilir
tatlibiranneo 123PrensAnnesi123 ya araya bir şey istiyor illaki ama bende kararsız kaldım Felah koftesinde arkadaşta lahana sarması demiş oda aklıma yattı
123PrensAnnesi123 tatlibiranneo fellah köftesi ana yemek gibi zaten hani bence yenmez boşa yapmış olabilirsin
anneko_ tatlibiranneo fellah köftesi yerine bir tane daha meze yapabilirsin mangalın yanında meze hep iyi gider yani.yoğurtlu da olabilir farklı da olabilir.