Thesra Prensesannesiii Ben kullanmadım ama çooook eskiden halam kendi çocuğu için kullanmış ve durmayan bebeği için çok işe yaramış tatlım
Tura16 Ben de onu düşündüm oğlum küçük bide hamileyim doğduğunda onu rahatsız eder illa diye doğacak olan yavruma düşünüyorum çünkü sırf oğlum kardeşine illa zarar verir anlamaz çünkü bende düşünüyorum ama daha karar vermedim canım
Prensesannesiii Tura16 evet 2 çocukda kuran çok var nette 40 50 lira hazır bi denemekte fayda var diye düşünüyorum da acaba gerçekten fayda gören oldumu dedim
Thesra Prensesannesiii Evet canım sallanınca içerdeki gazda dağılıyo tabi iyi geliyo ama bebekte sallanarak uyumaya alışıyo işte😑😑
Tura16 Prensesannesiii valla bilmiyorum ki canım bende bu soruyu çok merak ediyorum bide çok eskilerden kullanıldığı için şimdi nadirdir
Prensesannesiii Thesra ay alışsın ben biraz rahat edeyim gece yok gündüz yok inan tuvalete gidemiyom canm ya hep ayakta salla bırakınca çatlıyo ağlıcam diye
Prensesannesiii Cansu425 evet herkes çok rahat ediyorumusda alışır başka yerde nasl uyuturum korkusu var sadece Thesra
Cansu425 Prensesannesiii benim kız kardesim kolik bir bebekti tavana cingen salıncagı kurdukar kurtuldular onda hic aglamiyordu
Thesra Prensesannesiii Kuzum bende öyleyim inan 5 aylık olcaz hala sallanarak uyuyo alıştığı için tuvalete yine gidemiyorum babybjörn var bendede allahtan ayakta sallamıyorum çok kurtarıcı ama yine benim sallamam la sallanıyo tabi değişen tek şey bacaklarım yorulmuyo sadece diğer kalan herşey aynı
Cansu425 Prensesannesiii evet oda var tabi ona alistimi gittiginiz yerdede battaniyeyle sallamak zorunda kalirsiniz zor olabilir
Prensesannesiii Thesra ne zaman geçer bu valla yaz ayı oturup sallamaktan sıcaktan tağıştım bugün 1 aylık olduk valla en son kuracağım brşiği n azından hızlı sallanıyor bi sallarım uzun süre işimi falan yapabilirim iyice kötü hissediyorum bide ağlayınca durmatınca çok kötü okuyoe ya çok üzüliyoejm
Thesra Prensesannesiii Canım sallanmayı ne zaman bırakırşar onu bilmiyorum hatta bırakırlarmı oda muamma😩 Ama ağlamaları 3 3.5 ay gibi azalmaya başlıycak bazen atak dönemleri oluyo o zamanlarda imkanı yok susturmanın zaten onun haricinde büyüdükçe etrafı keşfettikçe uslanıcaklar diye düşünüyorum gerçi mız mız bebek hep öyle devamda edebilir hayırlısı artık kendini şimdiden hazırla yani uzun bir süre geçmiycek çünkü
TeachersMom Prensesannesiii Prensesannesiii canım mbenn aldım ve çok memnun kaldım. Kızım kolik bir bebekti . Rahatlatıyordu