RobinScherbatskyy Baştan belirteyim linç malzemesi yapmak isteyenler vallahi uğraşamam rahatsız olan girip bakmasın lütfen. Bir yaşında kızım ama gündüzleri özellikle çok uyuyor yattığı zaman 3 saatten aşağı kalkmıyor genelde böyle olunca tek uyku uyutmak istiyorum ama ikinci uyku konusunda direniyor. Tek uyku uyuttuğumda akşam erkenden uyumak istiyor var mı böyle olan? Bu dönemde daha çok etkinlik yapıp aktif olması gerekmez mi?
orguormeyiseven1anne RobinScherbatskyy Benim oğlum da uykuyu çok seviyo günde 2 kez uyutuyorum sabah 10da bi de 3 te iki uykusunu da 1er buçuk saat yapıyo toplam 3 saat uyumuş oluyo gündüz
bisenakillisinzaten RobinScherbatskyy uykuyu seviyordur. Bide kan değerlerine baktirdiniz mi hiç kansızlıkta uyku yapabiliyormus?
Zlm RobinScherbatskyy değerlerine baktirdiniz mi. Bebekliğinden beri böylesi gece gündüz kahrını tam gelişmemiş ya da yanlış gelişmiş olabilir. Ya da siz uyandırın uyku düzenini ona göre siz saatlerini belirleyin gerekirse
birkediannesi RobinScherbatskyy benim oğlumda böyleydi hiç korkma birşeyi yoktur olsa anlardın hal ve hareketlerinden zaten bırak uyusun ben 3 saatin sonunda bile kendim uyandırıyordum çoğu zaman bazen 2 saat bazen 3 saat bazen daha fazla uyumak istiyordu öğle uykularını her çocuk farklıdır bir sorun olsa zaten anlarsın anne olarak keyfine bak sende bende çok taktım zamanında sorun yapılacak bir konu değil uyumayı seviyordur belki ihtiyacı olan uyku saati odur bebekler uyuyarak büyür bazıları ise çok aktif olur sürekli merak eder. Şimdi 3.5 yaşında oğlum uyumuyor mesela ama çoğu zamana akşama kadar beklemeyip uyuyor normal bunlar bebeğe göre -
RobinScherbatskyy orguormeyiseven1anne ya normalde sabah erken uyanırdı iki uyku yapardı şimdi 10-11 den aşağı kalkmıyor tek uyku uyuttuğum için. Bugün mesela 1 de yatırdım 4 buçukta uyandı
RobinScherbatskyy bisenakillisinzaten 9. Ayda değerlerine bakılmıştı gayet iyi çıkmıştı ama şuan 1 yaşında bilemedim vallahi
RobinScherbatskyy Zlm 1 yaş kontrolüne daha gitmedik ama bebekliğinden beri böyle evet uykuya düşkün baya. Uyandırınca çok huysuz oluyor bir kaç kere denedim
cnn29 Bırakın uyusun maşAllah, değerlerinde bir sorun yokmuş. Beslenmesi nasıl? benim oğlumda 6 aylık günde 3 uyku yapıyor her zamanda çok sevdi seviyor da, sadece bu aralar dişlerinden dolayı uyanıyor yoksa uyuyacak oda en az 3 saat 😅
RobinScherbatskyy cnn29 beslenmesi yeterli yani kendine göre maşallah. Çok zayıf bir bebek değil ama kilosuda yok sağlıklı. Baştan beri uykuya düşkün bir bebekti ama bu dönemde genelde daha aktif oluyolar uyku ikinci planda oluyor diye biliyorum o yüzden sormak istedim
RobinScherbatskyy birkediannesi aynen bende bazen endişelenip kaldırıyorum ama ben kaldırdığımda huysuzluk yapıyor tekrar uyumak istiyor bilemedim ki
mobesebesir RobinScherbatskyy benim oğlum da sever uykuyu 2 yaşında tek uyku yapar 2 saat 2.5 saat uyur. Akşam uykusuna 10 da yatsa sabah 8 e kadar uyur. Bizimkinin yeme içmesi güzel vitaminler yerinde zaten sürekli takipli olduğumuz bölümler tahlil yapıyorlar Bi sıkıntı yok. Ama dışarıda olalım keyif aldığı yerlere gidelim sabah 8 de kalkmış olsa da hiç uyku yapmadığı da olur
ShuraMeyra RobinScherbatskyy deger megerle alakasi yok direk uykuyu seviyor cocugunuz o yuzden fazla dusunup sorgulamayada gerek duymayin. Iki uyku yapip aksam vakitli yatiyorda sikinti yok. Ama aksam uykusnu ileri saate atiyorsa ikinci uykusu erken kaldirmaya bakin en azindan ikinciyi sekerleme gibi yapsinki geceyi zamaninda yatsin. Ayrica daha kucuk 2 uykuda yapabilir cok normal.