iremtaha9 Oğlum dün burun akıntısı ile başladı gece acile götürdüm antibiyotik verdi ama ateşi şu an 38.4 bitkisel önereceğiniz bir şey var mı lütfenn
Niloya_ iremtaha9 Duş aldırın,çoraplarını limonla ıslatıp giydirin sarımsak kurunu uygulayin @hastalanmayan çocuk sayfasına bakin
Hunilininbirii iremtaha9 doğal yolla zor geçiyor maalesef 2 gün önce kızımda hastalandı burun akıntısı ateş hapşırık duş ılık kompres zeytinyağı sarımsak hiç biri fayda etmedi mecbur ilaca başladık. Antibiyotik dışında bişey vermediler mi size
atlassmoms iremtaha9 maalesef salgın bu arada 2 gün önce oğlum da aynıydı fitil yaptım en son ateşi düşsün diye bidaha ayriyetten doktora götürdüm
Belinays iremtaha9 kaç aylık sarımsak kurunu araştırın hastalanmayancocuk sayfasına bakın uhi hindi yağı birer damla yapabilirsiniz ama araştırın
iremtaha9 Hunilininbirii burun spreyi ve antibiyotik verdi ama prospektüste 2 yaşın altındaki çocuklar kulanmamalı diyor ben de sağlıkçıyım ilaç en son çare olsun diyorum ama mecbur kaldık
iremtaha9 atlassmoms Allah ım şifa versin gerçekten öyle zor ki sabahtan beri ağlıyorum başında ve ben de sağlıkçı olmama rağmen konu kendi bebeğiniz olunca tüm çareler çaresiz kalıyor elim ayağım kitlendi
Hunilininbirii iremtaha9 antibiyotik kızımada yazdılar aldım ama kullanmadım iburamin veriyorum, herşeye antibiyotik kullanmayı doğru bulmuyorum çok mecbur kalırsam anca öyle
endoplazmikretikulumiste iremtaha9 sarımsak kürü tarifi küçük bir di sarımsağı çok minik doğrayın içine bir kaç damla limon suyu biraz bal ekleyip sanal öğle akşam vermek buna sarımsak kürü deniyor ama yaşı ve ayı ne ona bakmaknlazım
TubaB iremtaha9 şuan bizde aynıyız uyanıksanız neler yaptınız nasıl geçti , brunakımtosıbaşladı ertesi gün ateş olunca doktora gittik antibiyotik verdi burun spreyi , bugün 38 e çıkıyor tekrar gittiniz mi doktora