sadeturkvatandasi Selam anneler kızıma 20 gün önce civilden kıyafet hediye gelmişti içinden değişim fişi de çıkmadı gitsem sizce değiştirirler mi? 15 gün değişim süresini de aştım, civilden hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum, boşuna avmye gitmeyeyim😅
Damla_eflin sadeturkvatandasi Fiş Varmı Peki Fiş Olmadan Değişim Yaparlarmi Bilmiyorum Hiç Değişim Yapmadıgim İçin Yinede Üste Kalsın ,😊
kolonyalimendil sadeturkvatandasi alışveriş yaparken genelde 20 gün içinde değişim diyorlar civilden alırım genelde ben.. zaten değişim fişi de yokmuş hediyeye koyuyorlar çünkü değişim fişi
sadeturkvatandasi 1anne1bebegi teşekkürler lcw bu konuda çok esnek belki civilde öyledir diye umut etmiştim🙈
sadeturkvatandasi Damla_eflin işte değişim fişi de yok ama lcw üstünde etiket olduğu taktirde alıyor belki civilde öyledir😅
sadeturkvatandasi kolonyalimendil niye değişim fişi koymamışlar bilmiyorum alanın aklına gelmedi belkide gidip şansımı deneyeyim o zaman sağolun
kolonyalimendil sadeturkvatandasi fişşizde belki değiştirirler ama değişim süresini bilemiyorum 🤷🏼♀️
2cocuk_1anne_ sadeturkvatandasi hediye geldiğini ama değişim fişinin olamadığını söyleyin değiştirirler Ben aldım kıyafet 6 7 gün sonra değiştirdim fişsiz
sadeturkvatandasi 2cocuk_1anne_ a süpermiş ama süre sıkıntım da var 15 günü geçti🙈 en iyisi gidip öğrenmek sanırım