Kizbebekannesii ilkaay0 yaa😅 ben az önce denedim ama gözüme çok küçük göründü ya çıkarttım sonra ittiremiyor bile 😂😂😂
ilkaay0 Kizbebekannesii kaç aylıktı bebeğin? 😁 benim oğlumda yapamaz büyük ihtimalle daha adım atamaz da işteee biz anneler çok sabırsızız 😂🤦🏻♀️
mobesebesir Cocukgelisimcimomy arkadaşımda cok bindirdi gittiği yere gotururdu çocuk çok hareketli durmuyor diye. Şuan 14 aylık o kadar hareketli olmasına rağmen yürümüyor çünkü parmak uçlarına basıyor. Çok fazla zaman geçirmeseydi şimdiye yururdu çocuk pire gibi çünkü
Cocukgelisimcimomy mobesebesir aynen en sık görülen sorun parmak ucunda yürümeye başlama🥲 bizimde bir arkadaşın yeğeni amilyat oldu çocuğun ayak yapısı bozulmuştu artık o derece
Elif26beren- Ilayda127 merhaba bende yürüteç var 1 yaşını geçtik kaldırdım ama çok memnun kaldım bebeğim de çok sevdi. Düşünürseniz fotoğraf atayım ama kargo yapabilirim . İstanbuldayım
GunesSila Ilayda127 yürüteç yerine yürüme arkadaşı gibi olanlardan var onlardan alın bence yuruteç önerilmiyor
Minnosveannesi Ben mersindeyim Kasım ayinda Ankara’ya gelecez eğer isterseniz geç olmazsa ozamana getirebiliriz.
karamuratbenim bananeabiya evet, desteksiz oturunca zaten çocuk sırtını ve belini tutabiliyor oluyor. Öyle daha iyi daha sağlıklı
bengulsah Ilayda127 merhaba benim var yürütecim abimin bebeğinden kalma yeni değil ama kırık vs yok müziği herşeyi çalışıyor. Ücretsiz verebilirim biz kullanmıyoruz İstanbul’dayım buradan alma şansınız varsa diğer türlü büyük ürün kargo da çok fiyat çıkar💐
Ilayda127 bengulsah ya çok teşekkür ederim ama İstanbul’dan alamam kimsem yok kargoda ne kadar çıkar hiç bilmiyorum ama düşünmeniz bile yetti
Ilayda127 bengulsah Ankara’ya bile yabancı sayılırız marastan depremden sonra yerleştik buraya doğum yaptım eşim iş filan buldu burayi bile pek bilmiyorum açıkçası ama konum ile filan hallediyoruz bir sekilde
sezer2022 Cocukgelisimcimomy Ilayda127 yürüme arkadaşıyla yeğenim hızını alamayıp düşüyordu, bana doktorumuz yürüteci abartmadıkça sorun yok dedi ve 11 buçuk aylıkken yürüdü
Cocukgelisimcimomy sezer2022 oda sıkıntılı ya ama yürütecelerde bir çok ev kazasına sebep oluyor anam bide ona binince ışık hızı hareket ediyirlar 😂😂