EFSUNHANIM Feyekum Öncelikle şunu söyleyeyim kursun arabası haricinde başka arac da ders almayın eşinizin akrabanızın hocanızın dediklerini muhakkak iyi dinleyin sinyalleri ve vitesi unutmayın hız yapmaktan kaçının şuan bunlar aklıma geldi
Deletedmom_75 Feyekum Tek öneri sakin olun kasmayın sıkmayın kendinizi hocalar çok güzel ders veriyor zaten
Ayfa1608 Feyekum her gün aynı postu açmaktan sıkılmadın mı ? Geçen akşam üst üste açtın cevap yazdığımız halde teşekkürü geç yorumlara beğeni bile atmadın. Her gün aynı postu açıyon ne duymak istiyon ?
EFSUNHANIM Feyekum belli başlı sorular var araç içi sorular ve bagaj içi sorular bir de kaput içi sorular toplam da 5 veya 7 soru emniyet kemerini takmayı asla unutma 🤭🤭 sonrasında zaten seni yönlendiriyorlar
Deletedmom_75 Feyekum Maalesef benim ilk girdiğim komisyoncular sertti kaldım ben heyecandan, ikinciler şeker gibiydi şans meselesi ama yapinizda heyecan yoksa.gecersiniz
Feyekum Ayfa1608 önce sen bi profilini degistir 🤣🤣🤣sizeene yaaa zorla cevap yazın diye boğazınıza dayanmiyorum yazma
Ayfa1608 Feyekum sanane sana mı sorcam profile ne koyayım diye ? Sana insanlık yaramaz. İnsan gibi cevap yazdık önceki postlarında insan olup bi teşekkür etmedin. Ne halin varsa gör.