Feyzadertlii Bebeğim pişik olmuş çok kötü bezi değiştirmedim hep molfix kullanırım bir sıkıntım yoktu ıslak mendili de degiştirmedim sık sık altını değiştirdim neden böyle anlamadım hemen nasıl geçer ?
Sisa Feyzadertlii canım sudocrem kullan cidden cok iyi geliyor yagli bi krem oldugu icin guzel. Altinida bezlerken ıslak mendilini yikayarak kullan direk sürme popisine. Bezinide degistir bide ole dene sleppy guzel bence ole cok pisik yapıyor diye duymadim bu bez icin ama tabi sen bilirsin🙂
Deletedmom0333 Feyzadertlii canım ıslak mendili çok sulu ise oda yapabilir bezde benim oğlumun da molfixte pisigi oldu Dalin ıslak mendil de aynı şekilde ikisininde değiştirdim su bazlı ıslak mendil kullanıyorum unibabynin su bazlı ıslak mendilini migrosun minies bebek bezini kullanıyorum şuan biseyi yok pisigide çok var ise menatol pişik kremi çok iyi geçmiş olsun bebise
Baby59 Feyzadertlii dis doneminde yada ek gida doneminde olur genelde ek gidada asitli seyler verme misal tarhana travazole hamazinc karistir sur sabah aksam gecincede popolin kullan sonuc mukemmel