Miran1306 Kızlar biz arabamızı her gün sokakta neresi boşsa oraya çekeriz bi tane de adam var güya doğalgaz kutusu zarar görmesin diye kaldırımın önüne duba yaptırmış. Ama vellakin kimsenin araba park etmesine izin vermiyor. Benim eşim de onun yanına park ediyor geçen parktan çıkarken yanlışlıkla sağdaki dubayı arabanın altına aldı. Sonra bi baktık ki arabanın ön tamponu yerle bi olmuş niye çünkü adam dubanın içine bir kaç tane demir koymuş sopa şeklinde. Bende bunu belediyeye falan ilettim cimere vs adamı da gördüm yolda baya tartıştık. Sizce dava etmeli miyim 3,500 tl ön tampon masrafı çıktı
tineanigra Miran1306 bildiğim kadarıyla izinsiz duba koymak yasak özel mülkiyet değilse. Polise bildirin durumu bi baksınlar adam suçlu bulunursa muhtemelen dava açma hakkı da vardır. Bi avukata danışmak en doğrusu olur.
Eflinim_2022 Miran1306 Dava açın bence o hakkı kimden almışta oraya yerleştirmiş belediye personeli mi hayır
uynakbalina Miran1306 koca doğalgaz kutusunu göremeyecek kadar salaklarsa araba kullanmasınlar zaten, hakkınızı arayın elbette
Deletedmom104 Miran1306 oha yasal bir şey değil bu etmeye hakkınız var tabii ki. Kaldırımın üzerine şahsi tapusu var mı? Saçmalığa bak ay yarabbim
Dilruba_1 Yani ne hakla oraya koymuş kimden izin almış ki Park yeri Size aitse zaten koymaya hakkı yok alanınızı işgal etmiş şikayet edin bence Bizim binada da var böyle tipler bina önüne salak salak kendi kafasına göre bir şeyler ekip diyor taşları yerinden söküyor adam defoldu gitti de kurtulduk her yeri bozdu Bir de dubayı ilk gördüğünüzde uyarmadınız mı bu daracık yere nasıl araba park ettiniz anlamadım önüne mü koyuyorsunuz
uynakbalina Dilruba_1 bu daracık yere nasıl araba park ettiniz anlamadım önüne mü koyuyorsunuz normalde duba eğilip bükülen bişey muthemelen eşi arabanın altına alacaktı dubayı arabanın altında kalsın diye ondada demir varmış
Miran1306 Dilruba_1 belediye gelip yaptı bu dubayı buraya ben duba koymasını da geçtim kendi kafasına göre içine demir yerleştirmiş şaka gibi
Miran1306 Dilruba_1 alında arabayı eşim yanında park etti dubaların direksiyonu da çıkarken kırınca dubayı içine aldı dubanın içine demir koyduğu için tamponu paramparça oldu arabanın
Miran1306 Deletedmom104 sabah tartıştık benim evimin önü diyo şaka gibi senin yüzünden masrafım oldu dedim ben napıcam babanın yeri değil dedim
NursenaT Miran1306 bizde apartmanın onune duba koydurduk cunku bebek arabasıyla cıkamıyoduk bız beledıyeyı arayıp koydurduk adam kendı kafasına gore alıp kouduysa sıkayet edın bence
Miran1306 NursenaT belediye de dava açın dedi kendileri yaptı aslında niye bu kadar vurdum duymazlar anlamıyorum
Themom_ Miran1306 oraya değil çivili normal duba koyması icin oraya vergi ödemesi belediyeye bildirmiş olması gerekiyor kafasına göre oraya öyle duba çaktırıp park etmeyin diyemez. Uğraş tabi elinden geleni yap az para değil bu devirde
Miran1306 Themom_ aslında belediyeye yaptırdı burayı. Ben yaptırmış olmasına da bişey demiyorum içine niye demir koyarsın ki arabamızı mahvetti resmen
endoplazmikretikulumiste Miran1306 bina yönetiminde olan biri haklı bir sebebe dayanıyorsa bunu yapabilir, sebebi haklı bir gerekçeye gerçekten dayanmıyorsa kazanırsınız .
Miran1306 endoplazmikretikulumiste bina da oturmuyor ki müstakil evde oturuyor kaldırımın önünde doğalgaz kutusu varmış da onu korumak içinmiş güya hepsi yalan millete park ettirmemek için yaptı
asrinhatasi Miran1306 doğalgaz borusunun derdine vatandaş mı düşmüş? Belediye gerek görmediyse duba koyamazlar. Önce burda duba konulmasına dair bir karar var mı onu belediyeden araştırın sonrasında şikayetinizi oluşturun zaten belediye kararı yoksa adama ceza da kesilir kamu yoluna zarar vermekten
Miran1306 asrinhatasi müstakil evde oturduğu için kendi doğalgaz kutusuymuş zarar görmesini istemiyormuş güya sanki arabalar kaldırıma çıkıp onun kutusuna vuracak
-_Esra_- Miran1306 adliye değil belediyeye şikayet etmen gerekiyor duba için değil içindeki demirler için.