Hatice_basyol43 Arkadaşlar bebeklerinizin bingildagina dikkat edin eger cok cukurluk olursa halsizlik olursa hastaneye goturmenizi tavsiye ederim doktorumuz cok sivi kaybi var o yuzden cokmus dedi ve yatış yapti bebegimi serumla kendine getirdiler
sedaykn Hatice_basyol43 Çukurluk yatınca mı oluyor acaba çünkü benim kızımın geniş bıngıldağı genelde çukur gibi
Mercansmom Hatice_basyol43 benim bebeğim 4 aylık çökme değil dışarı doğru bı yükselme var birazda ateşi var başına gelen varmı 😞
Hatice_basyol43 sedaykn eger ishal ciddi anlamda varsa ciddi sekilde su kaybi yasaniyor ve bingildagi çöküyor ben onu tesadufen hissettim sacli oldugu icin gormemistim
Hatice_basyol43 [silindi] saolun 7 aylik ti normalde dumduzdu boyle dort parmagimi iceri biraz sokabiliyodum yani o derecede
TosbikAyaz35 Mercansmom Canım seni endisendirmek istemem ama bıngıldak şişmesi ve sertliği menenjit belirtisi diyolar geç kalmadan bi götür için rahatlasın en azından
Merve Hatice_basyol43 merhabalar tekrar. Benim bebeğim 6 aylık sanki banada çökük gibi geliyor halsiz değil ishal ya da kusmada yok gayet keyfi yerinde su da veriyorum ama endişeliyim
sedaykn Merve Şu an 10 aylık yavaş yavaş küçülüyor. Doktorumuz normal dedi 18. Aya kadar kapanırmış geç kapanması daha iyiymiş