Ramizeinci Nevsevmom canım ben lan ilacı hiç kulalnmadim bebeğime 4 aydan sonra.keci boynuzu pekmezi yarim çay kaşığı verdim çok sevdi ve değerlerine bakınca doktor çok iyi dedi
EzgiAsell Nevsevmom 2 gün oldu bende başladım benim kızımında kokmaya başladı çişi ya neden acaba bende merk ediyorum🧐
Ozge23 Ben 2 gündür kullanmaya başladım herhangi bir sıkıntı görmedim inşallah da olmaz. Isterseniz bir doktora danışın.
Kumrununtanesi Kan damlasından dolayı çiş kaka kokar mı ? Biraz mantıksız geldi açıkçası.. biz de kullanıyoruz oğlum 10 aylık uzun süredir kullanıyoruz ama hiç dikkatimi çekmedi açıkçası .
Ozge23 Kumrununtanesi ben 2 gündür kullanmaya başladım benim oğlumunda kokmaya başladı kakası normal mi acaba
Ozidem Kumrununtanesi merhaba bende uzun süredir sidefer kullanıyorum rengi beyaz olan kan damlası değil mi aklım karıştı dün doktorum kan damlası olduguna eminmisin dedi biz eczaneye sora sora alıyorum kan damlası sarı kutulı sizde mi onu kullanıyorsunuz
Ramizeinci Nevsevmom evet hicbir zararı yok gerçekten çokta sevdi doktora gittim kandegerlerine baktı çok iyi değerleri kan ilacını bitakinnkullanmasina bile gerek yok dedi cünku😁
Kumrununtanesi Ozge23 Allah allah acaba benim mi dikkatimi çekmedi diyeceğim ama kaç aydır kullanıyoruz.İnternete baktınız mı ya da eczacı doktor a sordunuz mu ? Merak ettim bende
Ozge23 Kumrununtanesi yok valla daha sormadim çünkü bugün farkettim bende anlamadım. Yada boğaz enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyoruz oda koku yapmış olabilir mi ki ?
S_SARIKAYA Sağlık ocağının verdiği kan damlasını kızım kabul etmedi ne zaman ne şekilde verirsem vereyim kustu doktorumuza sorduk. Senden hamileyken alacağını aldı bunlar takviye 6. Aya gelince ben size başka bir damla yazarım dedi.
Janss Ozge23 Nevsevmom Demir başlandığında kakada koku renk değişikliği kabızlık gibi durumlar yapabilir . Doktorunuzun önerisiyle başka markaya geçmenizi öneririm .