kolonyalimendil Hisselerinizi sattınız mı kızlar bekliyor musunuz daha 😂 satmalımıyım bilemedim bi düşüyor bi yükseliyor ama çok yükselmiyor artık
tineanigra kolonyalimendil ilk düşmeye başladığı günden bi gün önce sattım. Zaten 5 lot vermişti kaç kuruş kazandıracaktı ki
Hayatiseyretmeyegelmisim kolonyalimendil bunu bugün ikinci defa görüyorum konuyu anlatirmisun canım ne oluyor bu hisse işi 😊
Ayferde kolonyalimendil para yok malesef böyle şeylere tavuk dünyasıda halka arz olacakmış güzel büyük firma ondanda alın derim e bebek bitti
kolonyalimendil gizemm1310 e bebek için geç artıkta.. bazı firmalar diyeyim halka arz oluyor ordan hisse alıyorsun bende çok bilmiyorum ilk kez yaptım
tineanigra kolonyalimendil e bebeği görüp bebeği olan herkes gaza geldi aldı çok düşük verdi. Az lot verenleri ben çabuk çıkarıyorum elden zaten az kar elde edicem bi de kardan zarar etmenin alemi yok:)
tineanigra gizemm1310 online bankacılığınız varsa oradan yapıyorsunuz. Yatırım bölümünde halka arzlar kısmı oluyor ordan katılıyorsunuz ama öncesinde yatırım hesabı da açmanız gerekiyor.
kolonyalimendil tineanigra benim ilk deneyimdi😅 sattım para hesabıma geçsin başka halka arz a girerim 😅
tineanigra Atlasligunler evet güzel kazandıranlar da oluyor biraz hakim olmak gerekiyor ama e bebekten umudum yoktu benim zaten bilen bilmeyen herkes e bebeği görünce girdi :) ben de çok bilmiyorum işin açığı hala öğrenme aşamasında sayılırım 2 3 ay oldu girişeli
tineanigra kolonyalimendil 2 güne geçer hesabınıza :) şuan halka arz yok zaten Ekim ayında gelir yenileri
tineanigra PamukPrensesannesii benim 2 3 ay gibi bi süre oldu 1000 tl bütçe ile girdim şuan 7.500 ü buldu
kolonyalimendil PamukPrensesannesii ben bi tane öğrenmek için girdim onda 200₺ ye yakın kazandım 😅tam anlamadım cesaret edemedim 😅😅😅
PamukPrensesannesii tineanigra Maşallah ben halka arz degil de normal hisse aldım 8 yükseliyor 5 düşüyor keşke almasaydım diyorum şuan 😅
SetenayCo Atlasligunler Ben tarkm anlamıyorum bir türlü, piyasada o kadar az var ki. Siz ne zaman aldınız ve kaç lot?
tineanigra PamukPrensesannesii hisse de aldım ben kardemir ve Ereğli 50 şer lot onlardan Şuan zarardayım ama uzun vadede kazandırır diye eşim yönlendirdi bakalım ne olacak
Atlasligunler SetenayCo ben biraz geç girdiğim için 1 lot verildi ama eşim ve çoğunluk 2 lot aldı. Satış olursa ancak alabilirsiniz. Su ara kimse kolay kolay satmaz. Sattığı zaman da siz almayın düşüşte drmektir. Yeni çıkan halka arzlardan alın