KaderAslanGizem Merhaba dostlar Selectra kullananlar var mı? Ben 3 gündür başladım,sizlerde yan etkisi oldu mu olduysa nedir? Faydasını görebildiniz mi? İlk günler nasıl geçti?
Rabis_42 KaderAslanGizem eskiden kullanmıştım çok baş dönmesi ve uyku yapıyordu onun dışında bir yan etkis olmadı bende
caglanur1 KaderAslanGizem Ben de üç ay falan kullandım ilk başlarda halsizlik sürekli uyku hali baş dönmesi yapıyordu Ama sonradan geçiyor Ben de gösterdiği faydaları gerçekten hayata hep olumlu pozitif bakıyorsun ve kolay kolay gerçekten sinirlenmiyorsun ama ben 50 mg kullandım Şu anda da aslında kullanmam gerekiyor ama birden bıraktım. size tavsiyem kullanıyorsanız bile düzenli bir şekilde kullanın düzenli kullanırsanız sonucunu görebilirsiniz Onu kullanınca doktor gözetiminde bırakman gerekiyor çünkü bıraktıktan sonrası biraz sıkıntı oluyor
Rabis_42 KaderAslanGizem evet dışarı çıkamıyordum sosyal hayatım bitmişti sürekli evde yatıyodum 16 yaşlarımda falan kullandım baya işe yaradı
eymenin_annesi34 KaderAslanGizem lustral kullanmıştım oda sanırım o ilaç grubundan ilk zamanlar inanılmaz baş ağrılarım oldu halsizlik oldu uykusuzluk oldu uykuya dalmak ya çok güçlük çekiyordum ama bana çok faydası olmuştu aslında her şey kafada bitiyor ben aşırı takıntılı insandım geçmişte yaşadığım bazı şeyleri unutamadığım için kullanıyordum iyi gelmişti ama bırakalı yaklaşık 1 sene oldu tekrar aynı şeyler olmaya başladı o yüzden kafada bitiyor her şey ☺️
KaderAslanGizem caglanur1 ya teşekkür ederim inşallah bende faydasını görebilirim size de geçmiş olsun
KaderAslanGizem eymenin_annesi34 doktor kontrolünde bırakmak gerekiyormuş çok geçmiş olsun aslında ben her gün baş ağrısıyla uyanıyordum ama iki gündür ağrımıyor
eymenin_annesi34 KaderAslanGizem iyi gelmiş olabilir doktorum aslında bırakma biraz daha devam edelim demişti ama ben çocuğum olsun istiyordum evleniceğim zamanlardı doktorda korunursun demişti ama yinede bırakmak istedim oda yavaş yavaş bıraktırdı ama bıraktıktan sonra benzeri şeyler yaşadığın zaman tetikliyor 😒