Semra0505 Kızlar 45 günlük bebeğim gaz sancısı çok çekiyor kimyon yada rezene içiren var mi doktora götürmedim hiç
Hazal_annesi Semra0505 denemedıgım kalmadı maflor damla mucizevi sekılde kurtarıcım oldu doktora danışıp alın bence
Ballicorekannesi Semra0505 bende rezene içiyorum 3 çay kaşığı kadar. Ayrıca gaz damlası da kullanıyorm. Günde 8- 10 kez alttan koyveriyor valla. O kadar gaz nasıl oluyo bilmiyorum gerçekten.
T-Tuna Semra0505 ben humananın çayından 1 yada 2 çay kaşığı veriyorum bazen. Ama bize dr relactaz diye bir damla verdi. Kurtarıcım oldu. Cebimde gezdiriyorum o derece.
Defne_cicegim Ben Instagram dan bi anneden şu tarifi aldım doktor önermiş onada 1 su bardağı suya 1 kaşık naneyi bi taşım kaynatıp 2/3 çay kaşığı veriyomus bütün gaz ilaçlarından daha iyi gaz cikariyomus bende şimdi kaynattim soğumasını bekliyorum
Semra0505 Hazal_annesi hiç götürmedim randevu alicam bu akşam ama o güne kadar rahatlatacak birşeylere ihtiyacım var
Defne_cicegim Semra0505 aynen tatlım çay kaşığı tam doldurmadim bi 20 dk önce verdim hem ağızdan geyirdi hemde birtlatti 2 kere
Semra0505 Bahar35 ben kendim içiyorum günde bi iki kere Humana çayı kullanıyorum ama malesef faydası olmuyo çok ağlıyor oğluma da verdim şimdi inşallah iyi gelir az rahatlarız masajla falan rahatlayamiyor
Bahar35 Bahar35 Bahar35 Semra0505 u Yazio ama karsilamio die biliorum ben sen sor olmadi doktoruna ben direk almiatim 20 tl idi
Bahar35 Semra0505 aynen canim benimkinede hic bisey farkettmedi ama dedigin surup bize cok iyi geldi su an 3 ayligiz hic sıkıntimiz kalmadi gazdan dolayi biraktik artik 3 hafta oluo