Elenor17 Bebeğim doğdugu günden beri biberon ile besleniyor .emmedi.Sütümü sağıp verdim hep.Ama 20-25 günden sonra gaz sancıları kıvranmaları arttı biberonu zar zor içiriyodum o kıvranırken.bu arada mukuslu kaka ağlama krizleri uykusuzluklar da vardı alerji doktoruna götürdüm.Yumurta beyazına hafif reaksiyon gçsterdi deri testinde .Ama süt yumurta dana eti kuruyemiş tavuk etini kestik eskiye nazaran daha iyi gaz sancıları sadece açlık belirtisi göstermiyor 4 saat bile aç bırakıyorum aynı oranda süt veya mama içiyor.Bir noktadan sonra söylenmeye baslıyor biberonu çekmiyor.akışı begenmigor diye biberona delik açtık yine aynısını yapıyor içmeye başlıyor sonra cok hava yutuyor farkediyorum az biraz içip bırakıyor.Kilo alımı da cok yavasladı.benim zorumla besleniyor .Böyle olunca da ara ara içirdigimi geri kusuyor.Daha 3 ay 1 haftalık çok üzülügorum. Bu noktada ne yapacağımı bilemiyorum.Kaşıkla da besliyorum istemiyor.hep bi söylenme halinde beslenirken kafasını oraua buraya ceviriyor ıkınıyor gazı var diyorum mide gazını cıkarıyorum yine aynı sanki kaka için uğraşıyo ama yapamıyor zorlanıyro bırakıyor cok yıprandım allah rızası için bilgisi olan basına gelen varsa yardımcı olsun çok üzülüyorum
Meriskus Elenor17 canım kilosu iyise bırak almasın yeterki sağlıklı olsun Eğer gaz iseeree masaj yap Ilık havlu koy ütüle Corapsız bırakma Sabret 4 aylıkken tadımlara başla Yavas yavad ek gıdaya geçersin Benim kızım 4 ay 10 günlükken tadımlara başladım aşırı kustugu ve cok sık açıktıgı için
Meriskus Elenor17 he bide kaşık maması var marketlerde onu dene istersen Sıvı mama almıyorsa kato dene Ben onuda kullanıyorum tok tutuyor kusma azaldı kilo aldı maşallah
Tu_Na Elenor17 nurs herves çok iyi gaz çıkarıyor onu kullan şap simplex de öyle ama ben kaka yapamadığı dönemde nurs herwes kullandım birde 4 ay atağına erken girmiş ola bilir sakin kal uykulu hallerini kolla bence beslemek için
alsia_12 Aynı durumu bizde yaşıyoruz özellikle 2 haftadır damakları kaşındığı ve atak döneminde olduğu için çok iştahsız ben de ne yapacağımı şaşırdım umarım burda akıl veren biri olur 🤍🙏🏻
Elenor17 alsia_12 şöyle benim bebeğim doğdugumdan beri öyle bir türlü cözüm bılamadık suanda daha da zorlaştı kafasını çeviriyor ıkınıyor zorlanıyor
Elenor17 Meriskus kilosu şuan için 5900 ama son bir aydır cok az kilo aldı ben teklif etmesem asla açlık için ağlamıyor cok zorlanıuroım alerjisi de var ama diyete rağmen düzelmedi baska nir seye daha var ama bulamıuorum
Tu_Na Elenor17 ya çok geçmiş olsun ne desem bilemedim ki yanlış olur dersem bebeğin için doktor emzirme danışmanı eğitimler var acaba basvursan mi onlar biliyorlar bu durumlari
sngzr Gaz için masaj yapabilirsin bir de eğer doktorunuz uygun görürse gaz damlası olabilir, biz kızım tuvaletini yapamayınca biogaia kullanmaya başladık. İkiz bebeklerim var birisi çok iştahlı sayılmaz , şirin şeyler yediğimde daha istekli emiyor.
Esinozbdk Elenor17 mamadan kaynaklı olabilir bende ilk basta aptamil kullanıyordum sonra cok gaz yaptı sma yya gectım cok şukur duzeldı ama atak ta olabılır diş te olabilir kimi bebeklerde erken cıkıyor diş çünkü eğer aylık olarak kilo alımında doktor iyi diyorsa bu kadar sıkıntı yapma benim oğlum doğduğundan beridir çok kilo alan bir bebek değil ve herşeyi yemesine rağmen kilo almıyor hala da öyle ama çok şükür 1 yıl boyunca bı kere hastalandı çok şükür
Esinozbdk Elenor17 alerji mamaları bi tık daha tadı farklı oluyor diye biliyorum ama sen kendini bu kadar üzme ek gıdaya geçince alıyorlar kilo
Elenor17 Esinozbdk evet öyle tadları kötü alerji mamalarından da önce bu şekilde zorla besliypfum emzik emerken bile ıkınıyor