Emeel Kızlar sabah uyandığınızda ne düşünürsünüz huzurlu mu uyanırsınız mutsuzmu uyanırsınız? Ben her sabah kalktığımda kötü anılarım aklıma gelir bilmiyorum kafam dolu olur hep. Sabah huzurlu uyanmak istiyorum acaba güne çok erken başlıyorum diyemi böyle depresif oluyorum
AlinaEmreHan1 Emeel valla ben her sabah sinirli uyanıyorum🤣 hep uykusuz hissediyorum kendimi ne kadar uyusam uyuyayım ama oğluşum yüzümden öpüp aşk bebeğim uyan dediğinde eriyip gidiyorum sarılıyoruz falan, herşeyi unutuyorum yaa 😍 beni gün içinde pozitif tutan tek şey oğlum ve onun iltifatları 😂
jap Emeel sinirli uyanırım. Çünkü kreşe giden kızım gitmicem diye ağlayarak uyanıyo hergün. Artık ağlama sesi beynimi tırmalıyo
Myleftside AlinaEmreHan1 beni gün içinde sabah öğle akşam sinir lrizine sokan tek şey oğluşum ve yediği naneler 😂😂😂😂 seninle benim aramda kocaman bir fark var şarkısı çalıyor kafamda
edafmo Emeel güne çok erken başladığım için genelde bitik, ruhsuz, depresif, agresif uyanıyorum malesef. 8 aylık olmak üzere bebeğim bir elin beş parmağını geçmez enerjik uyandığım
esrasoysal Enerjik uyandık çok şükür. Kızlar bir şey isteyebilir miyim. Müsait olan biri 21. Cüz okuyabilir mi. Bugün okunması gerekiyor. Hatim için.
Sonsuz32 Emeel sınırlı olarak uyanıyorum kizm sabahın 4.30 da kalkiyo ve telefonla sol sağ açmamı istiyo daha uyumuyo
tugbaozcan22 Emeel erken başlamaktadır oluyo öyle benim de ama genelde rahat kalkarım geceyi kızımla nasıl geçirdiğime bağlı annelerin geneli için öyle bence kaliteli uyku çok önemli bıgün üst komşunun matkap sesiyle uyandım sabah 9 da ama olsun sakinim mutluyum 🙂 sizde kendinize bunu söyleyin yapın sabah kahvenizi ev sessizken kafanızı boşaltın vallahi mis gibi terapi 👍🏻
Hayallerhayatolsa BenMathilda matikda bacı yaptınyibe yapacağını 😂😂😂 Bayılıyorum böyle resimli şeylere ben yapamıyorum
Mavininyuztonu Bedenim sağ sağ yürüyebiliyorum elhamdülillah çok şükür ama ruhum yok 😂 her gün moodum bu
Damla_eflin Emeel Sabah Uyandığımda Düşündüğüm Tek Şey Oğluma Ne Hazırlasam Oluyor Gün İçinde Uyur Gezer Gibi Geziniyorum 🤕
Babyboyss Emeel Uykusuzluk ve yorgunluk içinde uyandırılıyorum maalesef 😳 Ekstra evdende çalıştığım için full yoğunluk 😁