Burcusaydam Gokcemila günde 3 kere uyuyor 5 er 10 ar dakika bazen yarım saat uyuyor gece 2 den 3 ten önce uyumuyor 1 saatte 1 uyanıyor doğduğundan beri aynı
Pamukseker_Annesi Gokcemila gunduz 2kere uyuyor gece 11bucukta uykuya geciyor saat başı uyanıyor canı sağolsun ama gözlerim kan çanağı uykusuzluktan
Elifkrt27 Gokcemila gündüz uykusuna iki sefer yatıyor iki saat civarı gece genelde 9 gibi uyur ama gece çok sık uyanıyor hatta son iki gündür yarım saatte bir uyanmaya basladı😲
Dildaezel Burcusaydam valla benimkide aynı ve bunalıma girdim iyce gündüz hiç uyumuyo gecede en fazla 45 dk bi uyaniyo karnida tok oluyo ne zaman düzene gircek çok merak ediyorum
Gokcemila Burcusaydam hahahhaha🤣🤣🤣❤️ Ben de evde terör estiriyorum uyku saatinde ilgilenmeyin şunla diye yoksa enerjik haliyle asla uyumuyo
Burcusaydam Gokcemila ayy evet ya uykusu gelince eşime bir oyun isteği geliyor odadaysam odaya gelir yine uykusu kaçar 😆
Edali2602 Bizim de gündüz uykumuz 3 kere yarım saat sadece bi uykusu 1 saat sürer genelde gündüz akşam da 11 12 arası derin uykuya geçer gece iki kere uyanır bazen hiç uyanmaz sabah 7 de ayakta 🙏🏻 🧿
Dildaezel Burcusaydam aynen zaten her ay bi ümidimiz oluyo ama bu kuzucuklar yine aynı o küçücük bedenleri nasıl dayaniyosa uykusuzluga 😒
Omrfrk benimkide gece saat basi uyanir oldu karnida tok ama anlamiyom gunduzde 2kez yarim saat anca uyuor hept3 kucakta
Cinarnaime Bizde ayniyiz gündüz 2 uykusu var 12 bucuk da 20 dakika anca uyur saat 4de 2.uyku 2 saat uyur ama gece sürekli uyanık 6 .aya girdik daha çok uykusuz kaliyorum
ecemm21 Eğer yanında yatarsam gündüz 2 defa 2 saatlik uyuyor Akşam 9-10 gibi uyuyor 12 ye kadar sonra kalkıyo enerji depolamış şekilde 3 te uyuyor gece 2 saatte bi kalkıyo sabah 9-10 gibi uyanıyo
ecemm21 Hazır 6 aylık anneleri bir arada toplanmışken ek gıdayı nasıl yapıyorsunuz biz tadımları bitirdik doktor 5 buçuk aylıkken falan başlattı çoğu şeyi tattı öğün öğün mi veriyorsunuz sabah öğlen diye Falan ?