sevdayuceee 10 aylık 24 günlük kızımda burnu sürekli akıyo ve uyumuyor ne yapmam lazım deneyimli annelerim ?
Elika00 sevdayuceee burnunu yıka canım serum fizyolojik ile. Sık sık temizle ki içeri akmasın çok tehlikeli burun temizliği çok önemli. Sabah da tarhana/ilikli kemik sulu çorba hangisini seviyorsa ondan pişir yarım diş sarımsak koy rendele istersen ama sarımsağı çorba piştikten sonra tabağa koy çiğ halde yemeli yani. Birkaç gün çorbalarına böyle sarımsak koy çiğden hemen toparlıyor
Smbl sevdayuceee aynı sorunu bende yaşıyorum canım salgın galiba bizde 10 ay 25 günlüğüz fizyolojik sıkmıyorum burnuna sadece aspratörle çekiyorum uyumadan önce rahatlıyo
sevdayuceee Smbl Biz serumla temizliyoruz şıranla ile sıkıyorum sonra çekiyorum ama uykuya geçiş çok sıkıntı benim için sanki hiç temizlememişim gibi daha kötü oluyor , evet büyük ihtimalle salgın , teşekkür ederim bütün bilgiye açığım .
Smbl sevdayuceee benim ki dişte çıkartıyo tavşan dişi carpol de veriyorum balgam var genzinde hırıltı yapıyo çıkartamıyoruz 1 haftadır😥
lceLady sevdayuceee burnu tıkalı olunca uyumazlar. Ne kdr sık temizlerseniz o kdr rahatlar. 1 kere olacak iş değil gün içinde birkaç kez devam edene kdr yapın geçmiş olsun
Diverso Kızım 5 buçuk aylık bizde de başladı akıntı ne yazık ki ne zaman geçer bu akıntı pzt tatile gidicez bide😢