ElisaAryamom Kızlar 1 kutu Aptamil mama kaç hafta kaç gün gidiyor size ? Sadece mama ile besleniyor sütüm kesildi artık.. ama 1 kutu 1 haftada bitti normal mi sizce ? 6 ölçek alıyor 180ml tek içişte..
MinikCilek ElisaAryamom valla aptamil comformil 2 içiyor kızım resmen karaborsa bulamıyorum bu aralar mamayı sinir olmaya basladım artık içeriğide 300 gr avuc içi kadar cok az 1 bucuk günde bitiyor siz kac aylıksınız
Deletedmom772 ElisaAryamom benim oğlum 3 ay 11 gunluk.her içişde 130ml içer 3 gun yetiyor 4cu gune keçirken 2 defalik oluyo yani çok gitmiyo aldikda haftaya 2si bitiyo🤨
Banu_alper Olcumuz 3 saatde 90cc bir kutu 350 gr olani 4,5 gun falan gidiyor yetistiremiyoruz valla Allah yardimcimiz olsun
ElisaAryamom Deletedmom772 aynen ya o zaman normalmiş ... dedim acaba çok mu mama veriyorum da bitiyor ama öyle değil😅
ElisaAryamom Farahzeynep ek Gıda almaya başlayınca mamaya devam mı ediliyor 😅 günde 1 kere falan veriliyor dimi?
Farahzeynep ElisaAryamom 1 yaşına kadar ana öğünü mama veya anne sütü. 1 yaşından sonra ek gıda gidiyor, yerine ana öğün geliyor. O zamanda sabah uyanınca ve akşam yatarken veriyorsun mama 🙄