Aysude Ek gıdaya geç başlamak bebeğin seçici olmasına sebep olur deniliyor erken ve 6.ayda başlayanlar yazabilir mi
Ygt239z Aysude evet canım bende 6. Ayda başladım ama böyle tadımlarla başlatacaksın . Önce sebzeden başla meyve verme meyve yiyen çocuk sebze yemiyor . 3 gün kuralı ile başla . Ben meyve verdim diye çocuğum hala alışamadı öğürüyor yerken .
Gnsdrn Aysude benım bebegım 5 bucuk aylık. 6 ay olunca baslayacagım. Kabak avakado yogurt falan verecegım
Meriskus Aysude 4 ay 20 Aysude 4. Ay 20 günlük İlk üc gün haşlanmış patates 2-3 damla zeytinyağ Diğer 3 gün havuş +zeytinyağ Diğer 3 gün kabak haşldım +zeytinyağ Bıgün kapyabiber haşlıycam Üc günde o Daha sonra yoğurt tadımı Sonra çorbalara başlıycam canım
Aysude Meriskus bebeklerimjz aynı gün doğmuşlar ☺️ kabızlık falan yaşadınız mı canım peki bir sıkıntı oldu mu
Meriskus Aysude evet canım aynı gün 9 mayıs :) yok kabızlık hic yaşamadım zeytinyağ koyuyorum yaa sanırım ondan bide az az veriyorum zaten :)
Eailesi4 Aysude 5.5 ayda başladım ilk sebzeyle yoğurt yumurta meyve diye devam ettim her sebzeylli yerler canları istediginde
Eailesi4 Aysude evet ilk kabak sonra havuç sonra bal kabağı sonra yoğurt sonra yumurta ve meyve olarak devam ettim yemeklerine zeytinyağı koyup verdim