Ersoynesli10 Kızlar 1.5 aylık bebeğimin reflüsü var sanırım mamadan sonra kusmaları çoğaldı ,birde uyrken öğürür gibi yapıyor dilini dışarı çıkarıyor sürekli ve huysuzlaştı uyuyana kadar 4-5 saat geçiyor.Reflü böyle birşeymi
gencmom_ Ersoynesli10 reflü her mama veya süt içtiğinde fışkırarak kusma olur öyle böyle değil ama baya fışkırtır ve tıkanır çoğunlukla
Ersoynesli10 gencmom_ evet bugün sabahtan beri fışkırarak kustı çok üzülüyorım ya napıcam benim sütümüde çok emmiyor zorla veriyorum
haticesultan Kızım 6 aylık ilk aylardan beri hala kusuyor. Doktora sürekli kustuğunu dile getirdim ama bu iyi beslendiğini gösteriyor dedi.Farkettim ki uyuyup uyandığında sesi kısılıyor başka bi doktora gösterdim reflü belirtisi dedi. Yani tanı konulsada yapılacak bişey yok malesef. Her yemek sonrası fazla oynatma vede gazının çıktığından emin ol o kadar . Kızımı herkesler çok sever ama kusunca ıyy deyip elime verirler. Bütün şirinliği kusana kadarmış
Ersoynesli10 haticesultan ilk doğfuğundan beri reflü yatsğı kullanıyorum demekki olacaksa heryürlü oluyor 😭