tombikinannesi 2 aylık bebeğimin göbeğinde kızarıklık ve yeşil kulak pisliği kıvamında bi pislik farkettim böyle bişey yaşayan varmı nedir bu acaba
Svgars tombikinannesi bacoderm diye bir krem var yeşil eczaneden alın sürün enfeksiyon dur dr a yine de sorun aile hekimi bize önermişti bir haftada toparladı her alt değişince sür
lelelele34 tombikinannesi tombikinannesi canım bebeğinin göbek deliği kurumamis olabilir o yüzden bi göster istersen benim oğlumda da vardı çocuk cerrahisine gösterdik göbeğini ufacık bi işlemle yaktılar yani yaktılar derken korkma hissetmiyorlar bile🥰
lelelele34 tombikinannesi bence hiç krem falan kullanma doktor yazmadığı sürece direk göster çünkü bnde gittim bebeğim 2 aylıkken doktor şimdiye kadar neyi bekledin de gelmedin dedi
Dilandilek Svgars göbek fıtığı değil bu benim bebeğimde göbek fıtığı var biliyorum başka bir şey bu enfeksiyon vs olabilir doktora gösterin muhakkak
tombikinannesi Dilandilek bağı düştüğünden beri böyle kızarıktı bezini üstüne kapatıyodum ondan mıdır acaba
Dilandilek tombikinannesi ondan olduğunu sanmıyorum 2 aylık olmuş bebeğiniz çünkü başka sebeplerden olabilir çünkü benim bebeğim ilk doğdu üç gün içinde göbeği enfeksiyon oldu sonra o geçti göbek fıtığı oldu tabi bunle bir birine sebep değil ama ikisinide gördüm başka sebeptir
tombikinannesi Dilandilek çok fazla alkole maruz kalmış yani şampuanla yıkama orayı dedi doktor su ile yıkayıp kurula mutlaka Ve bezi kıvırıp tak dedi tahriş olmuş sadece. Çok şükür enfeksiyon değil
Dilandilek tombikinannesi yaa öyle mi çok geçmiş olsun bezde göbek deliğine gelen kısmı kıvırmak mı gerekiyormuş sürekli
tombikinannesi Dilandilek evet öyle yapmamız gerekiyomuş ben onu göbek bağı var diye yapıyoruz sadece diye biliyordum hep yapmamız lazımmış
Dilandilek tombikinannesi bende yeni öğrendim bende sizin gibi biliyordum artık bende dikkat ederim❤️