Kızıma, dayısı aldı, fisher price, jungle bişiy bişiy, benim almaya niyetim olanlar listesinde olmayınca önce bi ürktüm, sonra biraz araştırdım zira yürüteç karşıtıyım ama ayakları yere tam basaniliyordu hani tabanları, kilosu da fazla değildi, doktoru ile de görüşüp kullanımında bir sakınca görmedik. Benim kızımda etkisi şöyle oldu, içinde geçirmeyi kabul ettiği süre maksimum on dakika falanz sonra sıkılıyor, oyuncakları ile falan oynamaya başlıyor zıplamayı azaltarak ama kızımda ayakta durma merakı geliştirdi. 6 aylıktı ayakta durmaya çabalamaya başladı, elimizden tutup ayakları üstüne kalktı hep, bizde. Destek alarak yürümeye çabaladı, hatta emeklemeden yürüyecek dediler ama yedinci ay içinde emekleme denemelerine başladı, işte önce sürünerek falan :) yedinci ayın içide de emeklemeye başladı. Dönem olarak ok ancak ben onda bu merakı yaratanın hoppala olduğunu düşünüyorum. Ama hani bir dezavantaj ise, mesela elinizden tutup ayakta dururken heyecanlanınca falan hoppaladaymışçasına zıplıyor kendi kendine:))))