Egemom21 Yemin ederim şu uyku konusunda zorlandığım kadar hiçbirşeyden zorlanmadım deli gibi uykusu var 2 yaş lanet olsun sallanmaya alıştı ayakta sallanmadan uyumuyor artık ayağımda taşınamıyorum dizlerim kopuyor 2 saattir sırf uyusun diye uğraşıyorum tavanı izliyor eli ayağı durmuyor gece kalkıyor ansızın 3.4 saat uyumuyor geçen gece sabah ettik düşünün az önce uyumadığı için beşiğine koydum basbas çığlık çığlığa ağlıyor sanki etini ısırmışlar çocuğun lütfenbana akıl verin sallanmaya o kadar alışkın ki lanet olsun bırakamadık uyumuyor çocuk perişan haldeyim eş zaten ilgisiz işten geldim yorgunum kafasında devamlı psikiyatri randevu aldım dayanamıyorum artık bu zorluğa belki ilaçlar iyi gelir
Katun Egemom21 sakin olun öncelikle. Biliyorum çok zor ama bi süreç bu. Elbet geçecek. Gündüz uykusuna yatıyor mu?
monalissa Egemom21 emiyor mu hala acaba,emerken oğlum gece bir kaç defa kalkardı, şimdi bir kaç haftadır emmeyi bıraktık, Allah’a şükür uyanmıyor, ama emerken gerçekten çok zorlanıyordum defalarca kalkmaya
Sanal Egemom21 aynı durumdayız 24 aylık olduk 2 haftadır gece 11-12 den önce uyumuyor normalde 9 da uyuyan çocuk. 20 aylıkken de gece ağlamaları olmuştu 2 aya yakın sürdü bu da galiba öyle sürecek . Ben de sallayarak uyutuyorum emzirmeyi kestim
Egemom21 Katun evet canım 13:00’da uyumuş oluyor acaba gündüz uykusunu erkene mi çeksem biraz geç mi yapıyor sizce öğlen uykusunu taş çatlasa 2 saat uyur en fazla
Egemom21 Asya77 öğlen 1 gibi uyuyor en fazla taş çatlasa 2 saat uyur öğlen uykusunu mu geç yapıyor sizce daha erkene mi çeksem. Uykusu mu gelmiyor anlamıyorum günde 1 kez uyku yapıyor sabah 8 gibi kalkar
Katun Egemom21 yok ideal aslında ama birde günrüz uykusunu yapmayın bakalım 1 2 gün belli işe yarar.Gece uykusuna ne zaman geçiş yapıyor.