feyzammm unutuyorlar canm . Bizde de Küvez süreci oldu iki hafta kadar, ailemde de iki ay kadar Küvez süreci olan var. Hemen her anlarında yanındaydım. Çok zor bir süreç be çok iyi anlıyorum seni. Ben de dahil bir çok kişi aynı süreçten geçtik, aynı şeyler yaşadık. O an yaşarken bir de lohusa psikolojisiyle hep olumsuz taraftan bakıyoruz inan. Hele doktorlar zaten en en en kötü ihtimali söylüyorlar. O ihtimalleri duymazdan gelmeye çalış ve bebeğine çook güven. Onlar çook güçlüler öyle minimal görüntülerine aldanma. Bolca konuşmaya,temas etmeye çalış, ikinize de iyi gelecek. Aklına bebeğinle ilgili olumsuzlukları, ayrılıkları değil, evinize geldiğinde onunla geçireceğin güzel anları, kollarında uyutacağın zamanları düşün, böylesi seni güçlendirir. Diğer türlüsü psikolojini dibe çeker ve sütünü de etkiler. Bebeğim için güçlü olucam. O kucağıma gelene kadar daha da güçlenecek, kendimi toparlıcam, evladıma enerjik, güçlü harika bi anne olucam diye kendine telkinler ver canm. Zor gelse de kendini zorla başarıcaksın.
Küvez sonrası da Allah’ın izniyle söylenilenler kadar olumsuz geçmiyor tasalanma, yuvanıza geçince, göğsünde uyut canm, o sende huzur bulacak, kendini güvende hissedecek ve çokça sohbet et onunla , emin ol sen ona ne kadar çok gülümsersen , bebişin o kadar mutlu bebek oluyor. Sen kendi moralini bebişin için yüksek tut şu an, canını sıkan insanlar varsa da görmezden duymazdan gel, canımı sıkmayın ben bebeğimden başka şey düşünmek istemiyorum sizinle uğraşamam de kestir at. Bebeğine orda çok iyi bakılıyor ayrıca canm bunu da düşün ve sana en güçlü haliyle verilecek unutma. O yuvanıza gelene kadar sen de güçlenmeye bak ki onunla ilgilenirken ona güzel enerjini yansıtabilirsin güzel annesi. 🥰