Bir anne vardı 5 aylik bebeği arkadaşının evinde yatağında asker gibi 10 cm lik yere girmiş nefessiz kalmış bogulmuştu. Aile otopsi istemisti otopsi olarak gogus baskisindan dolayı nefessiz kalma vardı. Kadın arkadaşının 7 8 yaşında ki çocuğundan suphelenmisti. Hani çocuk nasıl yapar demeyin size yaşadığım hikayeyi anlatıyorum. Parkta kaç kez böyle çocuklara denk geldim 3 4 yaşlarında çocuğumu sevecek sandım cici cici dedi geldi boynuna tırnağını geçirdi. 2. Olay bir kız çocuğu cocugum ona korna gibi biseye basiyordu dedi sende bas yapmadı döndü gıcık gıcık. Kac kez bilinçli top attıklarına şahit oldum. Bir gün bir arkadaşımın 3 4 yaşında ki oglu görseniz dersiniz ne güzel anlaşıyor oyun oynuyor . Çocuğumun kafasına tahta lego atıyordu. Birde o arkadaşım çocuğum uyurken ısrarla kendi odasında yere minder koyayım derdi. Ben bıraksam demekki Çocuğumun üstüne atlayacak nefessiz bırakacaktı. Ki bir kere dediği gibi koydum sürekli Çocuğumun yattığı odasıa girmeye çalışıyordu. Bu çocuk aynı zamanda bana da aynı tavırları yapmıştı. Ama gorseniz dersiniz melek. Milletin görmediği yerde siz niye geldiniz defolun pislikler mi demedi tükürmedi mi ve bu arkadaşla 1 2 kez tek buluştum. Arkadaşlar bazılarının yetistiremedikleri yüzünden evlatlarımız zarar görebilir Allah korusun . Hep dikkat edin çocuklar kıskanç sosyopat empati yoksunu iğrenç varlıklar da olabiliyor