Azraada58 selin189_ bir yürüteç kurbanı olarak önermem he koyarsın 10 dkka falan wcye gidersin işini halledip alırsın ben malesef bi ev taşıması 2 ameliyat ister istemez koydum kızımı parmak ucunda yürüyor he sorun degil 2 yaşına kadar toparlar ama yinede keske koymasaydım diyorum
S123mrv selin189_ ben koydum valla, hatta bahçeye indirdim açık havada da sürdü günün belli saatleri, yaşına gelmeden de yürüdü bi sorun görmedim. Ama günlük toplam yarım saati geçirmedim hiç
Bayancorek selin189_ uzmanlar doktorlar bile önermiyorken burda bir şey olmaz demek yada önermek bize düşmez bence. Ben kullanmadım gerek duymadım elbet yürüyecekti ayrıca yürümesini engelliyor genelde. Bacak yapısını falan da bozabiliyor riske atmadım o yüzden.
Zlm selin189_ boyunu düzgün ayarlarsanız zaman sinirida koyarsanız sorun olacağını sanmıyorum h çocuk özgür olduğu için hoşuna gidiyo
beyzzsenturkk_ selin189_ 5,5-6 aylıkken koydum 7 aylıkken bıraktık su an 8 aylık tutunup kalkıyor adımlamaya calısıyor ben kısa süreli tuttum herşeyde olduğu gibi fazlası zarar bence
Sermec27 selin189_ 9 12 ay arası koymuştum 3 ay 13 aylıkken yürümüştü yürümesinde de hiç bir sorun yok 27 aylık oğlum
Paramedik16 selin189_ uzman hekimler önermiyor ikizlerim var 8.5 aylık gün içinde sadece 10 dk kullanıyoruz o da sabit 10 dk değil 2-3 dakika duruyorlar alıyorum 1-2 saat sonra 2-3 dakika daha koyuyorum o şekil
defnegynk selin189_ kullanmayı düşünmüyorum hem erkek çocuk için zararlı olduğunu söylüyorlar hemde çok kısa bir süre kullanacak çok pahalı. Belki bi ay bile kullanmayacak
Erkekannsi selin189_ bn koydum 5.5 6 aylık gibi erken oturdu erken emekledi suan 8 aylıktı ayaka duruyor koltukları tutunup geziyor suan 9 oldu az kaldı gzmesine faydasınu gördüm bebekten bebeğe degişiyor parmak ucunda yürümüyor adım atabiliyor