welcometomylife Kızlar merhaba, bebek mevlütü için Yasin dağıtmak istiyorum. Güvenilir, daha önce alışveriş yaptığınız bir Instagram sayfası var mıdır?
Cansuaselmila welcometomylife mevlutteyim sayfasından yaptırdım güvenilir site cok güzel geldi ürünler
cicekannesi12 welcometomylife ne zaman yapmak isterseniz bakabilirsiniz Instagram sayfası RENGARENK DUNYAM ben oradan yaptırdım ben şık hem güzel mini kuranı kerim tercih ettim ben ve tüylü şekerlik / lokumluk
welcometomylife Cansuaselmila çok teşekkür ederim yanıtın için. Vazgeçtim Mevlüt’ten ya. Herkes hasta. Kendini bilmeyen biri gelse çocuğu hasta etse pişman olurum. Daha 1 aylık yavrum. Yazık günah. 6. Ay falan gelince yapmaya karar verdim.
Cansuaselmila welcometomylife haklısınız aslında bende cok tedirginim herkes hasta salgın oldu etraf acaba yapmasam mı diye düşündüm ama o kadar hazırlık yaptık memlekette yapacagız eşim yıllık izin aldı hersey ayarlandı haftaya nasipse yapacagız ama nası olur bilmiyorum bizde daha 45 günlüğüz bide bebeğim prematüre 🫤 kimseye elletmemeye calısacağım
cicekannesi12 Cansuaselmila elletirme canım bugün yapmasan belki pişman olursun çünkü yine maske geliyor her şey daha kötü olacakmış gibi bir his var içimde
welcometomylife Cansuaselmila vallaha mümkünse 1 saatten fazla içerde tutmamaya çalış. Ayrı bir odada dursun 1 saatten sonra sen içeri gidip gelirsin. Ben böyle mi çözsem diye düşünmüştüm sonra iptal şansımı kullandım. Ama eğer iptal edemeseydim böyle yapacaktım.
Cansuaselmila cicekannesi12 aynen benimde öyle dediğin gibi şimdi yapmasam bidaha yapma şansım yok kıs geliyo soğukta hiç yapamam yaza doğru büyüyecek o zamanda olmaz artık koruyup kollayacagım
Cansuaselmila welcometomylife evet öyle yapmayı düşünüyorum bende bizim insanımız elleme öpme demekten anlamazlar kızsamda hayır desemde yapışırlar sülük gibi az cok tahmin ediyorum bende yatak odasına koyacagım cocugu yanına da kücük kardesimi bırakırım arada girip cıkarım yanına zaten allahtan mevlitler uzun sürmüyo da kalabalık uzun sürmez