malkoc Kızlar sab damlayla bıo gaiye basladık 3 gn oldu hiç azalma yk sancılarında. Ne zaman etki ediyor bunlar
Adatanis malkoc biogaia ve nurse harveys kullanıyorum ben 3 aylık kızım tavsiye ederim ve biraz zaman da geçmesi lazım maalesef gün geçtikçe azalıyor
ozlemcyhn malkoc Bende sab ve biogai kullandım bir süre sonra doktor sadece 1 tanesini kullanmam gerektiğini söyledi belki 2 side ağır geliyor olabilir.şuan kızım4.5 aylık gazı daha yeni bitti diyebilirim bazen ne kullanırsanız kullanın gazın zamanı gelmeden bitmiyor sabır gerekiyor.ben her gün yıkıyordum gazı olduğu için rahatlatıyordu ve her altını açtığımda o hareketleri yapıyordum bunlarla destekleyin ve kesinlikle gazını almadan yatırmayın bekletmeyin bağırsaklara inince daha çok uğraştırıyor.
queenmom_ malkoc 10 günde etki ediyor ama biogaia bizde gaz sıkışması yapmıştı daha çok ıkınıp ağlatmıştı farklı bir probiyotiğe yönlendirmişti doktorumuz
Cylnyldrmm D3 vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba benim kızımda çok gazliydi biogai flan fayda etmedi en son bı yerde gördüm sağlık ocağının verdiği d3 aşırı gaz yapıyo diye kullanmayı bıraktım rahatladı kızım şimdi ocean kullanıyoruz çok memnunuz 😊
Cylnyldrmm ozlemcyhn gündüz uykularının 1 tanesini kontrollü bı şekilde sırt üzerine yatırabilirsiniz ben çok faydasını görmüştüm
ozlemcyhn Cylnyldrmm Artık kendi kendine çıkarıyor çok şükür şimdide damakları kaşınıyor :D olmadı füze atın üstümüze 😂
Canimoglummmm01 Biogaia 1 hafta 10 gün sonra etki etmeye başlıyor öyle demişti doktorumuz. Biz doktorumuzun önerisiyle biogaia, metsil ve zinco kullanıyoruz. Faydasını görmeye başladık yeni yeni. 1 ay oldu başlayalı. Bir danış derim doktoruna