Tugce6117 Merhabalar yarın 6 ay kontrolümüz var ve aşı olacak denildi hangi aşıları oluyor 💉 bilgi verir misiniz ve ateş yapıyor mu
gly57 Tugce6117 bizde dün olduk canım. 2 tane bacaklardan bir tane ağıza damla yani toplamfa 3 adet. ateşimiz olmadı bizim. gitmeden önce 1 çay kaşığı calpol verdim
MeetJoeBlack Tugce6117 bir tane hepatit b aşısı, bir tane karma aşı . Bunlar bacaktan. Bir tane de ağızdan OPA - çocuk felci aşısı yapılıyor. Bunlar devlet aşıları. Özel olarak da Menenjit eğer doktorunuz planlamasını yaptıysa o da başlanır .
Anneolmak93 Tugce6117 merak etme aşının ateşi çok agır geçmiyor hemen biraz oldugunda düşürme ilaç verme normal üstünü incelt ve ayaklarına limon sür ateş mikrobuda dışarı atmayaa sebeptir limon ve dogal yollarla geçmedigi zaman calpol verebilirsin
gly57 Tugce6117 menenjit aşıları ücretli oluyor. ona doktorunuz karar verecek. iki bacağına birer tane ek olarak birde ağıza damla. hepatit b 3. doz , 3lü karma 3. doz ve OPA çocuk felci aşısı diye geçiyor bunları oldu. bir dahaki aşı 9.aylıkken
gly57 Tugce6117 bizede doktorumuz dedi calpol ver aşıya gitmeden önce demişti. bende öyle yapıyorum hiç ateşi olmadı çok şükür. bide 15 gün küvezde kaldı. hani derler ya bağışıklığı düşük o yüzden belirttim. istersen öyle dene doktor tavsiyesi üzerine calpol veriyorum.