ornitorenkperi Kızlar kızımın reflüsü var doktor aptamil ar yazdı 2 gündür kullanıyorum ama çocuk 1 saatte bir 100 cc içiyor artı emiyor da 3 ay 5 günlük bu arada . Ve çok fazla güz yapıyor 2 gündür uyumadığı her saniye ağlıyor sizde de öyle mi
delirmeceler ornitorenkperi ben 10 ay kullandım hiç öyle birşey görmedim gaz ilacı kullanmıyormusunuz sanki gaz ağlaması gibi geldi bana
TheBaby ornitorenkperi Çok güzel bir mamadır. Hiç öyle bişey yaşamadım. Çevremdende duymadım. Katı mama olduğu için kabızlık yapar. Doktor duphaloc şurup verir. Katı olduğu için mama başlığını 1 büyüğü ile değiştirmek gerekirki bebek yorulmadan içsin. Bu detayları veriyorum kullananlara. Saat başı içmeyi hiç duymadım. Bi yerde bir hata var sanırım
ornitorenkperi Atak falan mı diyorum acaba yoksa mamadan mı bebelac kullanıyorduk çok gazla kusma yaptı ve idrar yolları enfeksiyonu ve böbreklerinde kum çıktı acaba ondan mı diye düşünüyorum
ornitorenkperi TheBaby bilmiyorum ki nerde hata yapıyorum lansinoh kullanıyorum bir büyüğü varmıdır başlıkların
delirmeceler ornitorenkperi aldırıyor merak etmeyin bizim kurtarıcımız oldu mama kızım öle yarım çay bardağı değil oluk oluk kusuyordu neredeyse kusmasını araştırmak için endoskopi kolonoskopi yapılacaktı taki bir arkadaşım önerene kadar doktorumuzda ben söylemeyi unutmuştum kullanın dedi sab bizde işe yaramadı her bebekte iyi diye gaz ilacı işe yaramıyor biz çok fazla gaz ilacı denedik nurse harvey bize en iyi gelendi maflorla birlikte kullanıyorduk
TheBaby ornitorenkperi Evet bende onu kullanıyordum biberon olarak. Yeni doğan setiydi. 4 başlık vardı içinde. Mama tabiki katı olacak sormuşsunuz reflü maması katı olacakki geri kaçmayı engellesin yemek borusundan. Yoksa ne mantığı var
ornitorenkperi TheBaby çocuk hiç uyumuyor gaz sancısı bir yandan kabızlık bir yandan tekrar kakasını yapana kadar eski verdiğim mamayı (bebelac) kullansam sizce bir şey olur mu
TheBaby ornitorenkperi Tekrar kusmalar artar. Sürekli mama değştirmenin sıkıntılarını yaşarsınız. Mesela şimdide ishal olur. Siz duphalac isteseniz sağlık ocağıdaki doktordan da olur. Çünkü şimdi mamaya alışma sürecinde bu da geçecek. Mamaya alıştıkça normale dönecek. Ama her gün kaka yapmasını beklemeyin. 2-3 günde birde yapabilir Ar mamadan dolayı