yasemin46 Kızlar merhaba, bebeğim 15 günlük ve sarılıktan dolayı hem sağarak hem mamayla beslemek zorunda kaldım ve memeyi almıyor şu an iki çekip bırakıyor aranızda emzirme danışmanlığı alan var mı ?
megazekaa yasemin46 bende haftaya randevu aldım gideceğim bakalım, mamayı biraktirmak için. Mememi aynen dediğiniz gibi iki çekip bırakıyor çok yoruldum
Katun yasemin46 hatayı orada etmişsiniz. Şırınga ile vereceksiniz. Serçe parmağınızıda emmesini sağlayın yandan verin şırıngayla. Afyonda devlet hastanesinde denk gelmişti sağolsun 1 saat ilgilendi çözdük öyle
megazekaa yasemin46 evet ben yüzyüze görüşme yapacağım danışmanim instada bulabilirsnzi alanında uzman biri. Emzirmedanismaninihal diye yazın online görüşme yapıyor. Ayrıca dsha önce temas derneğinden biriyle de online görüşme yaptım onlarda ücretsiz yardımcı oluyor isterseniz oyle de alabilrisinz
-Sare32- megazekaa ben temas derneğinden randevu aldım danışman açmadı online görüşme 1 saat bekledim tekrar alıcam başka hocadan siz hangisinden aldınız
megazekaa -Sare32- bende temas derneğinden aldım bir defa görüştük bir daha cevap vermedi. Emzirmedanismaninihal yazın instada çıkar, ondan alacağım