kumprensesi Kolik için ne gibi yöntemler yapıyorsunuz bebeğim 1.5 aylık ama her uyandığında sürekli ağlıyor sürekli gaz sancısı çekiyor bir sürü damla masajlar hareketler yaptırıyorum ama nafile
Ayfa1608 kumprensesi ılık su dolu kovaya beline kadar suya sokablirsin, ayaklarının altına acı elma yağıyla masaj, karnına zeytinyağı ile masaj, karnına saat yönünde masaj, nurse Harveys ve bigaia damla ile atlattık biz.
Tu_Na kumprensesi ben sakinlesmesi için çıplak göğsüme yatırıyorum şap simplex kullandım o çok iyi geldi sonra kovaya sıcak su koyup oturtuyordum o baya etkili oldu birde puset çok ağlayınca ona koyuyordum çıkartınca pat pat yapıyordu rahatliyordu
queenmom_ kumprensesi probiyotik mutlaka kullan ben5 tane gaz damlası denedim fayda etmedi nurse harveys şurup var damla değil şurup o iyi geldi ve metsil gaz damlası tamamen bitmiyor ama uyanık olduğu zamanlardaki ağlama krizleri azalıyor ben havluyu ütüyle ısıtıp karnına koyuyorum ayağının altına ve karnına zeytinyağıyla masaj yap çorap mutlaka giydir bide beyaz gürültü vs bizde işe yaramadı krize girince direk saç kurutma makinesi çalıştırıyorum evde o zaman biraz sakinleşiyordu
kumprensesi Ayfa1608 bunların hepsini yapıyorum bazen iyi geliyorda bazen hiç bir şey fayda etmiyor avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor yavrum sizin ne kadar sürdü bu kolik belası
kumprensesi Esma1410 onları da kullandım biogaia daha da kötüleştirdi ve bebeğim sallanmayı hiç sevmiyor nasıl geçecek bu durum hiç bilmiyorum aşırı yıpratıcı
Ayfa1608 kumprensesi 2.5 aylıkken bitti. Ama nurse Harveys ve bigaia çok iyi geldi bize onlarla bitti. Ama 2.5 ay kabus gibiydi
kumprensesi queenmom_ çok teşekkür ederim bende başladım nurse Harveys ın şurubuna bakalım işe yarayacak mı daha önce damlasını kullandım pek bi etki göremedim onun dışında banyo masaj zeytinyağı hepsini yapıyorum inşallah tez zamanda biter şu kolik çok yıprandım