medinekaplan Kızlar hiç Anason çayı kullanmadım 2 aylık bebeğim var hiç uyumuyor sürekli gaz sancısı çekiyor rezene verdim faydası yok anason versem ne kadar vermeliyim yada zararlımı
Evlatlarim52 medinekaplan bebeğim iki buçuk aylık malesef fayda etmedi bir çay kaşığı verdim ikisinide denedim bir faydası olmadi
Minmini medinekaplan vermeyin böyle şeyler. Doktorunuza danışarak gaz damlası başlayabilirsiniz düzenli kullanımda etki ediyor💐
Ebrushkaa medinekaplan emiyor mu emiyorsa lütfen beslenme şekliniz değiştirin rafine ve basit sekerlerden uzak durun protein ağırlıklı beslenin bol bol su için eminim sorununuz ortadan kalkacak ama mama yiyorsa mamayi değiştirin iyi gelmiyordur
medinekaplan Ebrushkaa zaten nerdeyse hiç birşey yiyemiyorum korkudan bütün süt ve süt içeren ürünleri kullanmam yasak doktor söyledi belki alerjisi olabilir diye yumartada yemiyorum hamur işi de yazak tatlı da yasak meyve de yemiyorum artık sadece zebze ağırlıklı gidiyorum
_The_ANA_ medinekaplan Rezene filan vermeyin Rezene çocuğu rahatlatmıyor Kullanacağınız tek şey gaz damlası Sab simplex iyi gelmişti bize Bu bir süreç Biraz sıkıntılı ama geçecek